Ексклузивни новогодишни отстъпки: Купете Office и вземете Windows безплатно

08.01.2022 / 08:20 0

Топ оферти за софтуерни ключове

Новогодишната разпродажба е един от най-добрите моменти за пазаруване с големи намаления на някои от най-популярните софтуерни продукти. Възползвайте се от най-изгодните оферти за годината на Keysfan.com!

 

Разгледайте предложенията за MS Office и операционната система Windows. Има разнообразни оферти с отстъпки, от които да избирате. Кампанията включва пакетите MS Office от най-новата версия – MS Office 2021 Pro, Office 2019 и Windows 11 с намаление на цените. Можете дори да получите Windows 11 или Windows 10 като подарък, ако закупите Office пакети по време на специалната разпродажба на Keysfan „Купете 1 Вземете 1 безплатно”.

Започнете новата година с по-интелигентен домашен офис и направете онлайн обучението по-лесно. Вземете най-популярния софтуер от новогодишната разпродажба.

Единствена по рода си новогодишна разпродажба:

Купете 1 Вземете 1 безплатно

Безплатен Windows 11 Professional

Безплатен Windows 10 Professional

 

50% отстъпка: Цени, които ще ви подлудят. Купон: EBK50

Ако искате да купите само някоя Windows операционна система, можете да я вземете сега с 50% отстъпка. За да се възползвате от отстъпката, въведете промо код EBK50.

 

62% отстъпка: Перфектна възможност да спестите повече. Купон: EBK62

В Keysfan ще намерите и други ексклузивни отстъпки за Microsoft Office – както за Windows, така и за macOS. Този софтуер се предлага с отстъпка от 62% при използване на промо код EBK62.

 

Keysfan.com ви предлага сигурен и икономичен начин за снабдяване на вашия нов компютър с оригинален софтуер, както и за обновяване на по-стари компютри, които работят с неподдържани версии на Windows. Пазаруването от Keysfan.com е изключително лесно! Можете да изберете от много начини на плащане. Скоро след поръчката получавате имейл с вашите продуктови ключове – без да се налага да чакате с дни! В случай, че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви предостави бърза и обширна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес: Support@Keysfan.com

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама