Ексклузивно! Бабата на Цвети изненадващо проговори: "Не била унила или депресирана, може...

16.06.2016 / 10:28 3

Не винете Илияна Раева, Цвети може да се е подхлъзнала на един улей на терасата и да е паднала. Това заяви изненадващо бабата на гимнастичката Цветелина Стоянова - Цветанка. Тя пристигна пред вход "Д" на блок 319 в "Надежда 3" с колата на внучката си заедно с брата на Цветелина.

В малкия "Фолксваген" костенурка беше и вуйната на гимнастичката, както и съседка. Групата се качи за десетина минути до апартамента и си тръгна.

"Карах я да отидем до пазара да вземем плодове, но тя отказа. Въобще не е била унила или депресирана, нищо не ми е подсказвало, че може да стане нещо лошо", казва тя, преди внукът й да я задърпа към входа, за да не говори с журналисти. "Ако имаше нещо, щях да усетя, толкова време сме врата срещу врата в апартамента", продължи възрастната жена, цитирана от ПИК.

Цветелина живее при баба си и дядо си от 16 години, след като майката на гимнастичката Ани умира внезапно. "Ремонтирали са апартамента в "Слатина", където живеят тогава. Ани приседнала малко и казала, че е много уморена. След това се свлякла мъртва", разказва съседката Бистра. След трагедията вдовецът Атанас със сина си Боби останали в "Слатина", а Цветелина дошла при баба си в "Надежда". Още майка й я водила на художествена гимнастика при Илияна Раева, а баба й продължила. Така Цветелина станала една от най-добрите в националния ансамбъл.
 
Дядото на Цветелина починал пред 6 години, а баба Цветанка се издържала, като шиела бродерии вкъщи. Майката Ани пък приживе заедно със своя съседка имала магазин в центъра, в който продавала цветя.
"Всички знаехме, че Цветелина отива в Израел на европейско. Когато позвъниха полицаите на вратата ми, в първия момент помислих, че става дума за друго момиче от съседния апартамент, което вероятно се е върнало от Германия", казва Бистра. Тя не изключва възможността, че вестта, че са я спрели дори да пътува като зрител до Израел, да е провокирало някакво действие.
Бистра показа и споменатия от баба Цветанка улей и високите около 70 см перила. Не вярва на версията, че Цветелина се подхлъзнала и паднала през парапета.
Джанка с височината на двуметров храст е спасила живота на Цветелина. Гимнастичката паднала върху клоните й и това омекотило удара, преди да се строполи върху тревата."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
14
0
lazuli (преди 3 години)
Рейтинг: 563 | Одобрение: 218
То бива гнусотия,ама вашето е извън всякакви норми!Оставете хората насаме с мъката!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама