Ексклузивно! Бабата на Цвети изненадващо проговори: "Не била унила или депресирана, може...

16.06.2016 / 10:28 3

Не винете Илияна Раева, Цвети може да се е подхлъзнала на един улей на терасата и да е паднала. Това заяви изненадващо бабата на гимнастичката Цветелина Стоянова - Цветанка. Тя пристигна пред вход "Д" на блок 319 в "Надежда 3" с колата на внучката си заедно с брата на Цветелина.

В малкия "Фолксваген" костенурка беше и вуйната на гимнастичката, както и съседка. Групата се качи за десетина минути до апартамента и си тръгна.

"Карах я да отидем до пазара да вземем плодове, но тя отказа. Въобще не е била унила или депресирана, нищо не ми е подсказвало, че може да стане нещо лошо", казва тя, преди внукът й да я задърпа към входа, за да не говори с журналисти. "Ако имаше нещо, щях да усетя, толкова време сме врата срещу врата в апартамента", продължи възрастната жена, цитирана от ПИК.

Цветелина живее при баба си и дядо си от 16 години, след като майката на гимнастичката Ани умира внезапно. "Ремонтирали са апартамента в "Слатина", където живеят тогава. Ани приседнала малко и казала, че е много уморена. След това се свлякла мъртва", разказва съседката Бистра. След трагедията вдовецът Атанас със сина си Боби останали в "Слатина", а Цветелина дошла при баба си в "Надежда". Още майка й я водила на художествена гимнастика при Илияна Раева, а баба й продължила. Така Цветелина станала една от най-добрите в националния ансамбъл.
 
Дядото на Цветелина починал пред 6 години, а баба Цветанка се издържала, като шиела бродерии вкъщи. Майката Ани пък приживе заедно със своя съседка имала магазин в центъра, в който продавала цветя.
"Всички знаехме, че Цветелина отива в Израел на европейско. Когато позвъниха полицаите на вратата ми, в първия момент помислих, че става дума за друго момиче от съседния апартамент, което вероятно се е върнало от Германия", казва Бистра. Тя не изключва възможността, че вестта, че са я спрели дори да пътува като зрител до Израел, да е провокирало някакво действие.
Бистра показа и споменатия от баба Цветанка улей и високите около 70 см перила. Не вярва на версията, че Цветелина се подхлъзнала и паднала през парапета.
Джанка с височината на двуметров храст е спасила живота на Цветелина. Гимнастичката паднала върху клоните й и това омекотило удара, преди да се строполи върху тревата.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
14
0
lazuli (преди 7 години)
Рейтинг: 563 | Одобрение: 218
То бива гнусотия,ама вашето е извън всякакви норми!Оставете хората насаме с мъката!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама