Ексклузивно! ГЕРБ разровиха личните данни на Мая Манолова и Дариткова разкри: Преди 6 месеца тя си е сменила...

05.09.2019 / 09:57 13

Редактор: Иван Гошев

e-mail: ivan_goshev_petel.bg@abv.bg

Убедена съм, че намерението на Мая Манолова да се кандидатира за кмет на София е било отдавна замислено. Това заяви Даниела Дариткова, председател на парламентарната група на ГЕРБ в предаването „Тази сутрин“ по бТВ.

„Тя е трябвало да смени адресната си регистрация някъде преди около 6 месеца, за да може да изпълни условията на закона и да стене кандидат за кмет на София. Госпожа Манолова беше в обичайната си форма, тя има сериозна политическа биография, на която аз съм свидетел и наистина успява да облече в много думи всичките си намерения. Надявам се да бъде също толкова практически дейна и полезна ако софиянци дадат доверието си“, добави Дариткова.

По думите и възможно е Манолова да е сменила адресната си регистрация, за да използва правото си да гласува за кмет на столицата. „Възможно е, оставям на хората да преценят дали е внезапен порив на несъгласие“. Според Дариткова Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото. „Ако си припомним нейният избор за омбудсман, въпреки че тя твърдеше, че не е получила подкрепа от ГЕРБ и не е убеждавала никого лично. За съжаление тогава г-жа Манолова се правеше на жертва на съдбата и успяваше персонално да разговаря с почти всички депутати от ПП ГЕРБ и да търси тяхното съдействие“, обясни председателят на парламентарната група на ГЕРБ. „Надявам се тя да бъде малко по-искрена с гражданите, защото те усещат неискреността в политическото поведение и това може наистина да изиграе лоша услуга в кампанията, която подема“, допълни още Дариткова. "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
10
ас (преди 8 месеца)
Рейтинг: 32651 | Одобрение: 11066
некси прав си твоя боико призна че сам я е направил онбуцман
20
8
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 32651 | Одобрение: 11066
късно е тито късно е за него. нали знаеш какво казват хората за акъла и месечния цикъл ако не дойде на време по добре не го чкай.
20
9
Tито (преди 9 месеца)
Рейтинг: 13851 | Одобрение: 1656
А тебе, ходжа-браниполски, кой ще те спаси от простотията?
49
36
Mercenary (преди 9 месеца)
Рейтинг: 44807 | Одобрение: 10147
ГЕРБ и САЩ загробиха България!
44
35
Mercenary (преди 9 месеца)
Рейтинг: 44807 | Одобрение: 10147
Имат ли право да ѝ ровят в личните данни?
53
16
Варна (преди 9 месеца)
Рейтинг: 74574 | Одобрение: 36304
бахти дребнавите гербери. то портних тука руснак от София ни набучиха да обърка целия град, тръгнали на мая манолова да ровят адресната регистрация
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
53
13
gugutka (преди 9 месеца)
Рейтинг: 49005 | Одобрение: 21870
ГЕРБ в момента изглеждат, като 1000 хлебарки на светната лампа.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
52
17
ДИВАКА (преди 9 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ЕХ ,РИТКОВА..КОГА СТАНА МАНГАЛКА,КОГА ТИ ПОЧЕРНЯ ДУПЕТО..ЧЕ ПО НЕИСКРЕНО,ЛЪЖЛИВО ПОВЕДЕНИЕ ОТ ГРОБАДЖИЙСКОТО ..НЕ ВИЖДАМ..АКО БЯХТЕ ИСТИНСКИ ,ГУЛИЯТА И ПЛАМЕНЧО ЩЯХА ДА СА ГОСТИ НА ЦСЗ,А НЕ ЕДИНИЯ ДА СИ РАЗВЯВА БАЙРЯКА В НОВА ТВ ,А ДРУГИЯ -КОНСУЛ В ИСПАНИЯ..А ГУЖА ДЕСИ ДА НЕ СИ РАЗВЯВА ПУТ.КАТА С ПОЛОВИН МИЛИОННИЯ СИ ЕВРО -ДЖИП..ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИМОТИ В ЧУЖБИНА,ПАРИ И Т.Н. И ТОВА ОТ СПЕСТЕНИ ЗАКУСКИ..ДРУГ ПЪТ..Изплезване:devil:Ухилен
62
14
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 32651 | Одобрение: 11066
герб се оплашиха и задействаха лайномета

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама