Ексклузивно! Майката на Северин проговори за първи път и направи шокиращи признания

11.10.2018 / 12:37 23

Майката на Северин, който е обвинен за убийството на журналистката Виктория Маринова, проговори ексклузивно за първи път след случилото се. Надежда Красимирова сама пожелала да разкаже какво знае за зверството и да помоли синът й да бъде съден в Германия, защото в България ще го убият, съобщи Нова тв.


Тя признава, че момчето е разказала за убийството и добавило, че било много пияно и надрусано.

"На мен ми каза, че пиян бил. Някакъв наркотик взел, най-лошото пил. 4-5 бири и уиски. Той на пияна глава и мъртво надрусана глава го е направил. Той ми казва, че нищо не помни. Като дошъл малко на себе и започнал да си спомня, че убил момичето. Плака. Той не е такъв. Хич не ми идва на акъла, че той ще убие човек. Не е такъв човек", заяви Надежда, цитирана от Нова тв.


"Искам да помоля само да бъде съден в Германия и да лежи в затвор тук. Колкото ще да е, дори и 20 години. Ако се върне в България, ще го убият", казва майката на Северин.

Тя има още 7 деца. Признава обаче, че Северин има умствена изостаналост. Преди му е давала хапчета,но откакто е заживяла в Германия е спряла да се занимава с това, защото е нямало как да следи дали ги приема.  

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
дедо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Химическа кастрация за изродите!
12
0
Адолф (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Яд ме е на Хитлер. Трябвало е повече да наблегне на мангалите... Яд ме е и на съюзниците, че не го изчакаха още малко.
6
0
чичо адолф (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
НА САПУН
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кой наистина е толкова наивен да вярва на този дърт изрод, който е изсрал младото си гнусно говно? И още еднин казан с такива като него... 
4
0
Монро (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Споко и да го убият има пще много такива чавета.
1
0
ДО РАБОТЛИВИЯ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БРАТО, ЗАЩО СЛЕД ПЪРВО ДЕТЕ? ПЪРВО ЛИ КАЗА ИЛИ НЕЩО НЕ РАЗБРАХ ПРАВИЛНО? 
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
1. Това с колко е бил пиян и надрусан и че е малоумен и не помнел, И ЗА МАЛОУМНИЦИТЕ Е ЯСНО, ЧЕ Е ЗА ДА ПОЛУЧИ ПО-МАЛКА ПРИСЪДА ИЛИ ДА ГО ИЗКАРАТ НЕВМЕНЯЕМ;  2. Много добре знаем, че в България никой няма да го убие, такива като него убиват и изнасилват откакто падна комунизма и никой не ги наказва адекватно, а понякога и изобщо, просто иска да е в германгасария, защото тази вражеска страна ги гледа добре, дава им работа и ги финансира, за да могат да са по-многобройни и по-силни срещу България. Накратко - в германгасарски затвор ще си живее много по-добре отколкото в наш и ще е близо до роднините си, които ще го финансират допълнително, ще има свиждания и по-достъпни адвокати може би;  3. С много бой в главата съм сигурен, че всичко ще си припомни, предлагам да се гласува закон за изтръгване без упойка на половите органи и зверски жестоко убиване на този изрод - да се гласува закон, за да е законно, забранено ни е да призоваваме за незаконни действия, затова се съобразявам и не призовавам за твкива (в духа на демосрацията, съвсем логично е да е забранено да изказваме мислите си свободно - ИСТИНСКИТЕ СИ МИСЛИ ИМАМ ПРЕДВИД). 
13
0
Работливия (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Спешно трябва да се приеме закон за кастрация на циганите след първо дете
14
0
Blue hills (преди 2 месеца)
Рейтинг: 14677 | Одобрение: 7282
Мама ви циганска, АУШВИЦ е малко за вас!
18
0
Katia (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
кога някой ще наложи контрол на раждаемоста на тия безмозъчни мангали? Красива млада интелигентна жена си отиде по най жестокия начин заради един смрадлив отпадък при това пиян мръсен надрусан и отвратителен!
19
0
николай (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не знаел какво е направил? И няколко часа след това сяда в колата и кара до Германия, след като уж е пил цяла нощ, а междувременно е изнасилил и убил,  вярно кокаина им дава сили ама странното е че казва на майка си точно коя е убил и изнасилил! НЕЩО не се връзва!
14
0
ггг (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 ако сина и има чест и достойнство ще се самоубие в знак на извинение .Иначе е един дърдорко който иска да избяга от отговорност и майка му е същата  щом  не осъзнава какво е сторил синът и а иска по-лека присъда.Даже лично тя трябва да му сложи примката .
23
0
има ли край..... (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Предлагам,ако държавата не ги накара да спазват законите,да работят ,да плащат данъци и раждат толкова,колкото да могат да издържат ,тогава ще се наложи ние ,крайно време е да сложим държавата в ред!Кому са нужни неграмотни търтеи и изроди и да помолим Германия да си ги прибере!!!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
..И КОЕ Е ШОКИРАЩОТО...ШОКИРАЩО Е ЧЕ ИЗЧАДИЕТО Е УБИЛО ЕДНА МЛАДА И КРАСИВА ЖЕНА, ЧЕ ОСТАВИ 7 ГОДИШНО ДЕТЕ БЕЗ МАЙКА- И КАКВИ ЛЕКАРСТВА Е ДАВАЛА ЗА УМСТВЕНО ИЗОСТАВАНЕ- НЯКОЙ И Е СУФЛИРАЛ- ТОЯ ГАД ТРЯБВА ДА БЪДЕ УМЪРТВЕН ПО СЪЩИЯ НАЧИМ КАКТО ТОЙ Е ПОСТЪПИЛ С ЖЕНАТА- В КАЛТА И РАЗМАЗАН.
30
0
Гогата (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Така, така - не е проста тая...Бил пиян, бил надрусан, бил умствено изостанал, тоест момчето е невинно. Ми, пуснете го да усмърти още десетина човека, тогава ! Нали сте хуманни ! Живеем в напълно извратени времена, не съм мислил, че може да има такова падение....
31
0
Ненка (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
От всичко това най-важното е, че е народила още 7 такива.
25
0
Веско (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И? За какво ми е тая информация? Като смекчаващи вината обстоятелства ли да ги приема?
34
0
Олег (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз не бих го убил! В никакъв случай! Първо бих му извадил за трансплантация единия бъбрек. После при подходящи донори следват другия бъбрек, бял дроб, сърце и каквото там е нужно. Така ще се поправи и ще стане добър човек!
33
0
Пепа (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Смърт за изверга! 
43
0
Blue hills (преди 2 месеца)
Рейтинг: 14677 | Одобрение: 7282
"Искам да помоля само да бъде съден в Германия и да лежи в затвор тук. Колкото ще да е, дори и 20 години. Ако се върне в България, ще го убият", казва майката на Северин.  Да, лично бих го убил! Трябва да има смъртна присъда за такива изверги. На 40 години тоя ще бъде още по-зле, след престоя зад решетките. Тогава какво?????  
34
0
нямам думи (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПРОСТО ДА ГИ СЪЖАЛИШ ,ДАЙ МУ СЕГА 50 ГОДИНИ ТАВ В ГЕРМАНИЯ НА ТОЗ ИЗРОД
48
1
Избирател (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Как да бъдем толерантни? 
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама