Ексклузивно! Майката на загасения с пожарогасител Еди проплака: Очите на детето ми са...

05.10.2017 / 09:16 29

Майката на перничанина Едуард Ерменков, който отказа да загаси цигарата си на столична бензиностанция, смята да съди бензинджията Христо Димитров.  

Видеото от дебилната история буквално взриви социалната мрежа, предаде "Блиц". Чакайки шофьора да плати, Едуард стои с фаса си до колата и бензиновата колонка. Това видимо вбесява служител на обекта, който се приближава съвсем спокойно до пушещия младеж и го напръсква с пожарогасител. Майката на Едуард поема отговорност за случилото се. Била виновна, защото не го научила къде може да се пуши и къде – не. „Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали”, каза майката пред Нова телевизия.

Жената смята да заведе дело срещу мъжа, загасил с пожарогасител цигарата на сина й за нанесени вреди. Тя твърди, че от пяната очите на момчето са пострадали много. По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна. "Демонстративно си дърпа от нея. Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон”, разказа Христо. Вбесен от реакцията на момчето, служителят грабва пожарогасителя. „Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи”, разказа още Христо.   

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
42
2
motoristka (преди 2 години)
Рейтинг: 70367 | Одобрение: 34277
От малумни майки- малоумни деца.... Браво на бензинаджията... Това ще е за урок и на останалите олигофренчета, които се крият зад полата ма мама си....
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
48
1
БАЙ ХОЙ (преди 2 години)
Рейтинг: 1310 | Одобрение: 510
Таз мърша, майката вместо да се покрие вдън земя от срам какъв олигофрен е отгледала тръгнала да завежда дела... Ама ей, овцо, дори на малкотото лайно което си отгледала да му стане нещо, то ще е много добър урок, вместо това сега да правиш помен, глупачко! Осен това още колко хора щяха да загинат???? Тоз идиот с цигарата трябва да бъде подведен под отговорност, застрашавайки здравето и живота на повече от едно лице и да бъде приложена цялата строгост на закона!
48
2
Mercenary (преди 2 години)
Рейтинг: 43130 | Одобрение: 9655
Щеше да му търси очите в радиус от двеста метра, ако не беше бендзинджията ...
44
0
khm (преди 2 години)
Рейтинг: 42969 | Одобрение: 16204
Така е, като правиш простотии значи си готов да си понесеш последствията от тях. Браво на бензинджията! На лайното малко му е било!
27
0
стефан (преди 2 години)
Рейтинг: 3382 | Одобрение: 1417
Тъпа кучка. Ще даде възможност на служителя да заведе насрещен иск. А там зависи само от фантазията на адвоката му.
52
0
robotron2000 (преди 2 години)
Рейтинг: 26510 | Одобрение: 5580
пяната, на едуард мангала майка му, лъже като дърта циганка, тези са прахови пожарогасители нямат пяна.. с пяна не се ползват от 40 години близо..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама