Ексклузивно! Сензационни снимки във връзка с убийството на Георги! Познава ли някой това момче? Полицията го търси!

11.06.2015 / 18:00 6

Кадри: МВР и "24 часа"

Разпитват учители за ученик с раница, който тича към старата телевизионна кула

За първи път в "24 часа" снимки от охранителни камери от минутите след убийството в Борисовата градина

Полицията издирва младеж, който е заснет да тича 23 минути по бул. "Драган Цанков". Това се случва на обяд на 2 юни, минути преди да започнат да вият сирените за Христо Ботев. Всички останали хора на видеозаписите стоят, а той се появава откъм парка на бул. "Драган Цанков" близо до радиото и тича 23 минути към старата телевизионна кула, където записът спира.
Човекът от видеото не спира за миг, въпреки че не е облечен в спортен екип.
Подозренията на полицията са, че този човек е или свидетел, или по някакъв начин е съпричастен към убийството на Георги в Борисовата градина. Цивилни полицаи обикалят училищата в София и показват записите на учителките с надеждата младежът да бъде разпозната, защото самоличността му не е установена.

Според полицейските профайлъри лицето от записа не е спортен тип и бягането му нагоре по наклона точно на обяд на 2 юни е най-малкото необичайно.
На една от снимките сякаш се вижда кръв по лицето му, но според експертите на МВР вероятно е отблясък и дефект от несъвършените камери. Младежът е обут в сини маратонки, светлосини джинси и кафява блуза, закопчано догоре. Има и раница, която навежда на мисълта, че е ученик.

ВИЖ ВИДЕО ОТ САЙТА НА МВР ТУК!

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
14
AISBERG13 (преди 6 години)
Рейтинг: 3685 | Одобрение: 955
Според полицейските профайлъри лицето от записа не е спортен тип и бягането му нагоре по наклона точно на обяд на 2 юни е най-малкото необичайно. - Голяма глупост! Как пък го определиха, че не е спортен тип и... По-добре да си свършат работата полицаите, вместо да правят тъпи изказвания! То бяха версии...по няколко на ден дори.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik