Бележка на входа на гараж във Варна побърка "Фейсбук"! На човека просто му писна от...

12.11.2017 / 07:50 23

Междусъседските разпри са често срещано явление навсякъде, но в най-скъпия квартал на Варна - Гръцката махала борбата за всяка педя земя е жестока.

Съсед се е видял в чудо от комшиите и е залепил бележка с много културен и крайно интересен текст на входа на гаража.

Обичайно е такива бележки да се лепят във връзка с проблеми с паркирането, но тук случаят е друг.

Става въпрос за кучетата на съседа, които редовно наторяват дворното място.

Ето какво пише погнусения човек към стопанина на кучетата.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
15
n eXu s (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7185 | Одобрение: -2375
Приятелю, вие, селските дебили, направихте Варна един ненормален град. Изгонихте средната ни класа, която беше доста добре образована и напълнихте града ни със селяци-получовеци!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time.
2
9
... (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Говорите за варна,като за нормален град ?Значи родом от там са си най големите тъпаци няма какво да очаквате от такива хора простотия си им е в кърпа вързана мислят се за велики е да де ама не сте велики а сте смешници ...Който отиде да живее във варна или софия или бургас трябва да е забъркан и да няма ни най-малко уважение към себе си.
11
0
Д-р Бръкнипутев (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Това е много интелигентен текст, преди месец в района на десети клон на пощата в кв. Левски се бях натъкнал на следната бележка " Не си изсирай кучето тук, за да не изядеш лайната. " В интерес на истината на мястото не съм виждал повече кучешки изпражнения.
13
0
Още бг абсурди (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Във Варна на ул Царевец 38 съседите хем паркират пред гаража на една дама , а и в същото време като им направи забележка , и я заплашват . Наглостта е болест.
6
12
DO PE6KO (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А кучемразците само следят из нета за статия за животни и се започва с великите тъпизми. Идете на психиатър по-добре. Доказано е, че хора с негативни емоции към животни компаньни в 90% от случаите страдат от някакво психично или личностно разтройство. Факт доказан , писани са материали , издавани са трудове на лекари, професори и т.н. Имате проблем хора- лекувайте се
34
4
Иван (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1182 | Одобрение: 472
Кучето ачка,нормално! Вземаш торбичка и готово.Няма нищо срамно.Аз лично така правя,като си поел ангажимента да гледаш животното,ще се съобразяваш с всички ситуации създадени от него. Пушиш си цигара,изгасяш и хвърляш в кошчето,а не на улицата(да ще я поносиш 100 метра,но ще ти е чисто),вместо да хвърляш боклука през терасата,ще се разходиш 20 метра до боклука и ще ти е чисто(защото още има и такива граждани)! И няма значение от къде си като си селяндур няма оправия.Аз съм от Варна и съм виждал много Варненци да правят мизерии. Култура бе хора,не е много трудно!
15
6
V (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
TUP NAROD JIVEE V TOZI GRAD.....EKLERI,VIZANTIITSI,GLARUSI....
19
4
Medellin (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Мога да ви гарантирам че, там където има правилен подход такова поведение не се повтаря.
13
15
Бай Куч (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Па аз ще си сѐра дет си искам
23
9
в крайна сметка (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Заформили сте си някакъв градско-селски, свинско-кучешки спор, който няма нищо общо с причината за цялата тази публикация горе. Проблемът не е нито в кучетата, нито в монтанските нашественици. Проблемът е в липсата на ВЪЗДУХ в този град вече. А този ВЪЗДУХ означава чисто и просто ПРОСТРАНСТВО! Защото не може цялата селяния да дава зор да се настанява на квартира или в собствено жилище в центъра на Варна и да очаква, че по презумпция е осигурено място за паркиране на всеки новопристигнал. Трагедията не е в това, че собственикът на гараж е в Гръцката махала. Този проблем е проблем в ЦЕЛИЯ ГРАД, в т.ч. и в крайните квартали. А другият "проблем", че кучето акало пред гаража му си е поведенчески проблем, но не на кучето, а на собственика му...
14
12
plabov1080 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 51602 | Одобрение: 7487
А така...
plabov
18
14
w (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И къде го видя това ,че трябва да имаш двор?имах предвид че ,не можеш да дойдеш от монтанско село от обора,да заживееш в варна ,да се слееш с гражданите,и да не ти личи.било дрехите,било финансово състояние,държание и т.н.просто селяните на село,пречите на нормалните хора.а иначе нямам нищо против кучета и котки,те са по културни и от вас селяците.
22
8
до дабълюту (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Точно пък твойто схващане е селско - за да имаш куче ти трябвал двор! Явно ти е няква реминисценция от безгрижните лета при баба и дядо! Не, не ти трябва двор, трябва ти възпитание.
27
11
w (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
не са проблема кучетата.проблема е ,че хората са бедни,не могат да си купят самостоятелни къщи,всичкото селяния от монтанско е във варна.набутали са се в някакви мизерни апартаменти,нямат пари за хляб,а се мислят за граждани.това е проблема на варна,не кучетата.
22
6
буля Мара (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Мъжо,забъркай на прасето-яж и ти, аз съм в стринкини.
21
2
Къде е полицията (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
и служителите, които щяха да глобяват за кучета без поводи и намордници? Или само около Казиното се разхождат и глобяват?
13
4
Да, да, Прасенце (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не стига, че дояждам на децата и на жената, ами и на прасето да дояждам. После... не съм дебел, а нисък... Усмивка
24
5
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Съгласна съм с peshko. Питай те кучетата и  котките дали искат да ги кастрирате, водите на каишка и  храните с хапове, каквито ви харесват.  
19
21
&& (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ами слага малко отрова!!! Е, жалко за животинките, но всяка жаба да си знае гьола!!!!
31
13
peshko (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кючелюбците живеят със заблудата, че животните ги обичат, задето ги хранят и ги чешат. Това естествено е грешно схващане. Кучелюбеца има проблеми с отношенията към другите хора и затова предпочита кучето, защото то не му държи сметка за нищо и показва сигнали, че го обича безрезервно. Истината е че кучето е роб на природата на кучелюбеца, която си е чисто човешка-робовладелска и егоистична. Резултатът: още повече проблеми с останалите истински хора, които могат да обичат други хора и да са толерантни към тях. Като чуя от някой кучелюбец, че "кучето е понякога по-умно и по-добро от някои хора" си спомням за конелюбците и козелюбците, които нямат добро реноме, защото често обичат прекалено силно (нали)...
21
8
123 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
kucheta i kotki moze..a praseta  ne....
40
14
Касапина (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
С кучетата и котетата на село там от където идвате или са дошли вашите майки и бащи.Ако толкова много държите да имате животинче в домът си вземете си една крава,коза, или свиня като вас самите  поне ще имате някаква полза от тях.
52
8
Забрана и глоби (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Целия център е така,кучешки и котешки фекалии. Не можеш да вървиш нормално. Това са пълни малоумници.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама