Ексклузивно видео в „Петел”: Ето го моментът на катастрофата до „Макдрайв” във Варна (Видео)

10.10.2018 / 00:02 12

От "Петел" се сдобихме с ексклузивни кадри от сериозната катастрофа от последните минути във Варна. 

Инцидентът е на кръстовището на Макдрайв.

От кадрите се вижда ясно всеки един момент от инцидента!

Тепърва ще се уточняват детайлите.

Сами преценете какво се е случило!

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
sss (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Следващия път,този с черното Ауди,ще чака да му свирнат за да потегли!А този със сивото,даже и на зелено ще спира! То простотията,идиотизма и манията да се покаже колко сме важни,до това водят! 
0
0
хм (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
От записа се вижда, че черният автомобил тръгна на зелено, но не се вижда какъв е цветът на светофара на "Отец Паисий". Прави впечатление, че сивият автомобил дори не направи опит да намали скоростта, приближавайки светофара и навлече в кръстовището с непроменена скорост. Дали няма проблем в синхронизацията на светофарите? По-вероятно е сивият да е навлязъл в кръстовището на жълт светофар, а черният тръгна по-рано от останалите веднага след като светна зелено. Аз бих проверила синхронизацията на двата светофара и ако се окаже, че всичко е наред, виновен е черният автомобил, който не се увери., че в кръстовището не е навлязъл автомобил на светещ за него жълт сигнал. Трябва да си луд, че да разчиташ само на пътните знаци и да не разчиташ на ума си.
9
1
Оня там (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тоя дето мина на червено е ясно че е виновен и че ще го отнесе, ама аз не мога да си обясня как ще навлезеш в кръстовището без да се увериш че е "чисто" ?! Това че има зелена светлина не те прави безсмъртен. Особено пък заради движението във Варна където повече автомобили минават на червено от колкото на зелено. 
6
0
Какъв форсаж,дефорсаж? (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много прости хора бродят свободно из града, и коментират. Колко трябва да е ускорението? 5м/с2? В закона колко е? хаха
4
1
n (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
до Бай Иван и Ба си тъпака,човека с черната кола си тръгва на зелено,а сивата минава на червено с силна газ,а другите две коли съседни на черната не са в средата защото са за ляв завой, и десен завой,иначе и те щяха да бъдат пометени от малоумника със сивата кола.Да го питаш за къде бърза толкова,сега да плаща на застрахователите за щетите по другите коли да му дойде ума в главата.
5
0
1 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
22:48:04 зелен светофар на бул. Владислав -не се вижда сив автомобил 22:48:06 сив автомобил навлиза в кръстовището 22:48:08 сблъсък и кой е виновен?
22
1
DaVinci (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Така явно и вие не разбирате закона за движение по пътищата... Което ме кара да мисля какви водачи сте вие !? На записа ясно се вижда, че сивият автомобил минава спокойно на червен светофар... Черният автомобил дали с мръсна или чиста газ си тръгва на зелен светофар, което изобщо ама изобщо не подлежи на коментар... Научете първо законите и спрете да си купувате книжките и тогава коментирайте ! Усмивка Поздрави
9
7
Бай Иван (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ще тръгваш с мръсна газ на зелено, келеш ... хахаха на ти сега
10
11
Ба си тъпака дет се заканва (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А бе късопишковец , ти си за разпиляване по асфалта бе гьонсурат селски измекярин . Кой кого удря ? Какво търси черната кола в кръстовището щом не е свободно за преминаване . Виж другите коли до него не са потеглили още а този идиот е вече в средата на кръстовището . Какво търси там ? Кога се е огледал да види че има навлязло друго МПС в това време . Ама и той кат тебе с малка пишка и голямо его та гледа от кола и форсаж да го докара .
6
9
До Хех (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Абе пръдльо ти си много тъп бе малоумнико само този малоумник който мина на червено е виновен.Ако ти ме беше блъснал така преди да дойде кат щях да те разпилея на асфалта. .Скапан псевдо коментатор.
10
7
Хех (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И двамата са виновни. Този на зелен светофар предизвиква катастрофата, след създаденита от другия опасност. Има отлична видимост, нощем е, фаровете се забелязват лесно на това място. А може да е застрахователна измама, в полза на скъпата черна кола. Колко ще е един акт за преминаване на червено... струва си.
16
2
пляс пляс (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кавал до кавала какво да преценяваме повече!!!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама