Екслкузивно от последните минути! Изгубената Камелия се прибра вкъщи

18.03.2015 / 22:00 16

15-годишната Камелия от Враца, която е в неизвестност от миналия вторник, е открита в село Тлачене на 20 км от Бяла Слатина. Тя е била с приятеля си Тони. Двамата заедно са прибрани във Видин, научи блиц от близки до семейството.Момичето е отведено вкъщи от Юли Петров, лидер на движението „Аз обичам Видин“. Той успял да я издири сам за три дни.

По-рано днес стана ясно, че момичето е живо и здраво, но не иска да се прибере. Тя говорила със свои приятели, на които заявила „Няма да се върна вкъщи“. Вероятно тя е чула призивите на майка си Валя Въкова, която чрез медиите и Фейсбук няколко пъти моли дъщеря си да се върне. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Лео (преди 5 години)
Рейтинг: 1656 | Одобрение: 501
Така... нека малко везна да има. Да, вярно е, че от една страна семейството и проблемите в него са фактор. Спор да няма. От друга страна, обаче, това далеч не е единственият фактор. Погледнете тази снимка бе, хора. Не съм на 40 и повече, но именно защото съм малко по-близо до младото поколение от доста от вас, съм по-запознат с маниерите му, характера, чертите, дори манталитета му, ако щете, защото повярвайте ми, това поколение си има собствен манталитет (по-голямата част). Тази млада госпожица от *Видин, не Враца, да поправя петела, видимо е типичната кифла - капризна лигла чиято мечтата е да виси по моловете само, да се вози в скъпа кола, да носи скъпи дрехи, да има безброй приятели във фейсбук, които да ѝ "лайкват" селфитата с подчертан курвенски (без извинение) вкус и прочее. Ще ме прощавате много, но семейството далеч не е толкова голям фактор колкото общото влияние. Огледайте се! Кои са примерите на младежта? Криско? Килата? Какво гледат? Биг Брадър? Някое друго пошло реалити, което поощрява простащината и я боготвори? А за чалгата какво ще кажем? А за пропадналата ценностна система, която пак ви казвам, не е вина на семейството? Аз съм човек, учудващо издържлив на чуждо влияние. Изключително рядко и то едвам-едвам си позволявам да се влияя от т.нар. mainstream т.е. течението, потока. Уви, повечето младежи, обаче, нямат такава устойчивост и буквално всичко що е "модерно", "гъзарско" и "яко" ги моделира като дете - пластилин независимо на какво са ги възпитавали техните. Техните са 2-ма (понякога и по-малко), а масовото влияние е... масово. От него попиват ВСИЧКО. Гарантирам ви, че голяма част от пройдохите в наши дни имат много читави родители. Просто двама души (макар и мама и тати) няма как да удържат това, което се демонстрира и рекламира и поощрява масово ОСВЕН ако детето само не си е създало твърди принципи и правила и ограничения, норми и прочее, които само да не си нарушава, защото си е направило сметката къде е благоприличието, кое е добре и кое не е. Уви, цялото това нещо е крайно непонятно на болшинството от днешната младеж, но отново ви казвам, за това обикновено виновникът е "културата" на времето обикновено независимо от това дали родителите са си свършили работата на такива добре или не. Изключенията са рядкост, те са истински воини за това, че трябва да понасят цялото неразбиране и гаври и какво ли още не (от връстниците си - бъдещи мутри и курветини) ежедневно и някак си да намират сили да продължават напред по същия правилен път въпреки всичко, но... тези изключения са малко. Изискват се несломим дух, ценности, на които да се държи и жертва на статуса "готин", което не товар за всеки.
13
2
AISBERG13 (преди 5 години)
Рейтинг: 3685 | Одобрение: 955
Да, лоша постъпка, но годините и, а и сем.проблеми водят до това. Доста са силни нападките и обидите от коментиращите. По този начин не помагаме и не възпитаваме децата!
11
1
Losh (преди 5 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Похвално че не е поредната жертва на сбърканата ни държавица . . .
6
0
силветърс (преди 5 години)
Рейтинг: 2678 | Одобрение: -252
те вариантите бяха два,или че ще се прибере,или че е убита някъде
13
6
zakluch (преди 5 години)
Рейтинг: 30791 | Одобрение: 5691
ОХ супер! Важно е, че момичето е живо и здраво! ВСичко останало ще се преодолее!
Повече за мен тук Ключодържатели

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама