Екстрасенс с ужасяваща прогноза: Бедствия ще обезлюдят Европа, цивилизацията ще бъде заличена!

13.02.2018 / 14:36 1

Екстрасенсът Александър Шепс продължава да пророкува и през 2018 година. Ужасни природни бедствия ще ударят и обезлюдят Европа, съобщава esoreiter.ru, цитиран от Блиц.

Катаклизмите ще принудят хората да търсят спасение в Сибир. Финансовата криза ще е една от причините за масовата миграция на народите към Русия. Това прогнозира ясновидецът и маг Александър Шепс. Но каква ти световна икономическа криза? На фона на всичко това можем да очакваме рухването на цялата световна система и на цивилизацията като цяло. И всичкия този ужас едва за една 2018-а година.

Шепс твърдеше, че през 2017 година в Украйна ще има огромни промени: парламентът ще се пенсионира, а след това и президентът. Сегашното ръководство, което дойде чрез военен преврат, не желае да слушат руснаците, включително и президентът Порошенко. 

Прогнозите на Шепс като цяло са съмнителни. 

На фона на апокалиптичните предсказания, на някои от останалите му гадания не се обръща достатъчно внимание. Според Шепс санкциите ще отслабнат, а руската икономика постепенно ще се освободи от влиянието на долара.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама