Елена Йончева: Не искам да създавам скандали

22.11.2017 / 09:05 5

„Изграждането на преградното съоръжение по границата ни с Турция е корупционна практика. Надявам се, че ще има воля това да спре“, заяви в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR депутатката от БСП Елена Йончева.

„Не съм нарушила Закона с филма „Граница“ като съм обявила на всички случващото се“, заяви тя във връзка с обвиненията на вицепремиера Валери Симеонов. Оградата по границата ни с Турция се преминава като един най – обикновен селски двор, добави червената депутатка. Елена Йончева е категорична, че не иска да създава скандал или гейт, нито с лека ръка да унищожава журналистическата си кариера. „Като че ли истината днес няма никакво значение. Ние излизаме с факти и с документи. От другата страна няма никакъв отговор. Има редица обвинения“, коментира Йончева, пише novini.bg."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
Loshiq (преди 2 години)
Рейтинг: 5662 | Одобрение: 1337
Тази жена какво иска не разбирам. Може би ограда с бетонна основа вкопана 10 метра в земята.  Отгоре и ограда от дебело плътно желязо високо 20 метра, автоматични картечници и ток. И това на цена на обикновенна селска ограда!!! За куриоз някой бежанец, да е премине с делтапланер. Тогава сигурно ще пита що няма ПВО на всеки километър. Ей комунист угода няма.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама