Елена Йончева: В България няма доверие в институциите

12.10.2018 / 08:12 10

България беше очернена след жестокото убийство на журналист. Това бяха чудовищни неща, но за управлението на Бойко Борисов в последните 10 години, а не за страната. Това каза журналистката Елена Йончева от БСП в ефира на БТВ.

По думите ѝ в България има много добри специалисти и криминалисти, но въпреки това няма доверие в институциите. „Затова беше предложена помощ от Европа по разследването на престъплението. Ние призовахме в това разследване да се случат чуждестранни експерти. Едно международно разследване щеше да помогне, за да спрат всички спекулации“, подчерта Йончева, цитирана от новини.бг. 

„Сега сме не само на последно място по свобода на медиите в Европа, а дори се нареждаме до страни като Конго“, отбеляза тя. 

Елена Йончева цитира американски медии, които са припомнили доклада на Държавния департамент за миналата година за страната ни, в който се казва, че служители във всички клонове на правителството са замесени в корупционни практики безнаказано. Тя била свързана с големите инфраструктурни проекти“.

Относно конфронтациите в редиците на БСП, Йончева поясни, че не може в една партия да има тишина. „Спорът в партията е много полезен – за БСП и за държавата“. Тя даде пример с Лейбъристката партия в Англия.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
,,,, (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Браво, бърка с кол в задника на герберастите.
1
2
Брей,тази голяма (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
гадюка/усойница/ излезе.Ма много яд /отрова/ плюе,бе.Пиша и на руски,нали им е майчин език.
1
0
Боко Мазника от БРЕГ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Смешника Бойко Борисов,  Смешника Каракачанов, Смешника Симеонов и Смешника Сидеров  са идоли на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за ГЕРБ и ОП???  Правителството на Борисов, Каракачанов, Симеонов и Сидеров  ще докара най-много беднотия, несправедливост и ще доведе до тотална  разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България??? Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???
2
1
до някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Главата охлюва не е в тъмното, ами си е направо в задника.
5
4
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
оху боху, извади си главата от тъмното и прогледни, но си прав, предните крадяха от създаденото и го съсипваха, а боко и цвък унищожиха и ценностите, в които до някъде имаше надежда и вяра,и най-вече, откраднаха много повече, защото крадат от народа.
6
10
оху боху (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БОКО И ЦВЪЦ НАПРАВИХА ПОВЕЧЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, ОТ КОЛКОТО ВСЯКА ДРУГА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ПРЕДИ ТЯХ.... И ТОВА Е ФАКТ!!! НЕ МОЖЕ 20 ГОДИНИ ДА СЕ КРАДЕ И ПОСЛЕ ДА ИСКА ЧОВЕК ЗА 5 ГОДИНИ ВСИЧКО ДА СЕ НАПРАВИ ОТ НАЧАЛО.
8
8
_|_ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много злоба има в този психарски поглед...
9
4
ТИ ДА ВИДИШ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ИНСТИТУЦИИ СА ПОЛИЦИЯТА,ПРОКУРАТУРАТА И "НЕЗАВИСИМИЯ " СЪД ,А СЪЩО ТАКА МС,НС И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.. НО НА ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕТО ИНСТИТУЦИИ СЕ ОТЪЖДЕСТВЯВАТ С ДВАМА "ЧОВЕКА" ..БОКО И ЦВЪЦ БЕДНИТЕ...А ЛЕЛЯ Е ПРАВА ,В НИКОЯ ИНСТИТУЦИЯ ,НИТО ВЪВ БОКО ,А ОЩЕ ПО МАЛКО В ЦВЪЦ ИМАМ ДОВЕРИЕ..НА ЛЪЖЦИ-МИЛИАРДЕРИ-НИКАКВО ДОВЕРИЕ..   ИзплезванеНинджа:devil:
5
0
123 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз нямам доверие в институциите от 1995 г. насам...
4
8
the Ghost (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не думай ? Да не би аз да съм институцията ма лельо? Ти си вреш русата ..... в каймака, давай направи нещо.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама