Елена Йончева сравни ГЕРБ със Северна Корея. Депутатката така се ядоса, че хвърли микрофона на излизане, твърди Хекимян

12.10.2018 / 08:25 15

Депутатът от БСП Елена Йончева нападна за пореден път работата на управляващата коалиция и главно на Бойко Борисов. Тя коментира в студиото на БТВ думите на премиера, че покрай убийството на журналистката Виктория Маринова страната ни е била очернена по целия свят.

"Разбира се, че бе очернена България, но не нашата България, а тази на Бойко Борисов и управлението му от последните 10 години. Той каза, че не е чувал толкова чудовищни неща за България само в рамките на три дни. Но те са чудовищни заради неговото управление. Ние поискахме, заради ниското доверие към институциите, това разследване на убиюството да бъде международно", каза Йончева.

Журналистката коментира и отношенията между Корнелия Нинова и Румен Радев. "Няма съперничество между Корнелия Нинова и Румен Радев. Има различни мнения в една партия, това е демокрацията. По-страшното за една държава е в една голяма партия да има тишина и да няма разногласия. Най-страшното е, когато конгресът на една управляваща партия се провежда като в Северна Корея и лидерът да се избира с 99 процента", заяви депутатката от БСП. 

Тя разкри, че е осъдила не само Бойко Борисов, а и ГЕРБ, за клевета. "Делян Добрев ме съди, защото той счита, че цялата информация, която съм изнесла за схемата в община Хасково, всъщност го е злепоставила и той има или е имал здравословни проблеми", каза тя.

Тук на нея й бе пуснат запис с гостуване на Делян Добрев, който твърди, че журналистката е имала бизнес отношения с Цветан Василев.  Това доста изнерви гостенката в ефира. "Няма нищо вярно. Да, аз съм работила в ТВ7 и съм имала договор с телевизията за 150 000 евро, които съм получила за техника. Аз ще съдя хората, стоящи зад тези обвинения", категорична бе тя, след което Хекимян обяви, че трябва да прекъснат интервюто заради пряко включване от Русе заради брифинг на МВР. Йончева го призова да не я прекъсва, но той я успокои, че ще продължат разговора след включването.

Веднага след връщането в студиото Йончева продължи: "Говорят за пране на пари, за източване на пари от КТБ. В момента, в който в парламента и в медиите, решим да дадем гласност за някаква голяма далавера, бях заплашвана няколко пъти, че ще бъда съдена и дадена на прокуратура. Това, което се опитват да ми направят (бел.а. тук водещият Антон Хекимян се опита да я прекъсне с нов въпрос), ако можете да ме слушате поне една минута, защото говорихте, че ще говорим за здравеопазване и за АПИ, където има далавери, но всеки път когато покажем далавера ме заплашват със съд и с прокурори. Не съм имала общ бизнес с Цветанов. Имала съм обща фирма с една дама Зорница Блъскова, която е финасирала техническа екипировка. Нищо повече. Не съм взимала пари от Цветан Василев и за това има документи", завърши Йончева.

Минути след гостуването на журналистката модещият Антон Хекимян обяви, че на излизане от студиото депуттаката е била много ядосана и дори е хвърлила микрофона си. На това обаче зрителите не станаха преки свидетели в ефира.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама