Есмер изтри всички снимки с Благо, после проплака за него

08.07.2015 / 10:44 1

Свършва ли любовта между Благой Георгиев и Есмер Омерова? Този въпрос си задават всички, които се вълнуват от светски живот. Българският халф и танцьорката с татарски произход демонстрираха голяма любов и дори вдигнаха тайна сватба (според снимките на Есмер в Инстаграм). Голямото тържество пък трябва (или трябваше...) да се състои през септември на българска територия. Снощи обаче се случи нещо странно, пише Блиц.

Красивата Омерова изтри абсолютно всички снимки, на които са заедно с Благой Георгиев. Последните месеци двамата не спираха да показват любовта си и публикуваха многобройни фотоси. Изведнъж всички те изчезнаха от профила на Есмер. Няма ги дори снимките с булченската рокля и огромния диамантен пръстен.

Само няколко часа по-късно рускинята мина на друга вълна. Тя публикува два фотоса с Благой Георгиев, а към единия от тях написа послание – „Скучно е без теб. Идвай”.

Любовта между набожния халф и танцьорката придобива вариант на любовен сериал, в който май е включен много PR. Тепърва ще се разбере дали и с тази връзка на Благой е свършено или това е просто пореден ход, с който двамата да задържат вниманието върху себе си.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
sokrat (преди 8 години)
Рейтинг: 193 | Одобрение: 88
И защо ме занимавате с боклуци...?
Къща за гости Алла, hotelalla.bgYour text to link here...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама