Етървата на убитите в Пловдив старци с потресаващ разказ

18.05.2016 / 13:28 6

Митка Караджова - етървата на убитите зверски съпрузи в Пловдив Цветан и Божурка Караджови, е потресена от зверството, което бе разкрито вчера в Пловдив. Пред Блиц възрастната жена разказа, че синът Венцислав е заплашвал непрестанно през последните години майка си и баща си.

Въпреки, че бил полицай и се очаквало от него да въдворява ред, той не спирал да тероризира хората, които са му дали живот.

Тъй като водел дела срещу тях и искал единствения имот, в който живеели, той се заканвал неведнъж на родителите си. Крещял им: „Ако вие спечелите делото, ще ви убия”, разказаха през сълзи комшии на почерненото семейство. 

Венцислав бил толкова яростен заради това, че не може да вземе имота, че в дните, когато се чакало решението, манипулирал електромера на старците и направил така, че да се навърта енергия от трифазен ток. Така възрастните хора платили 900 лева сметка за електроенергия. 

Днес жената, която е била приятелка на Божурка, и която е открила мъртвите тела вчера, усилено се крие от медиите. Ана е в стрес и не иска да разговаря и да разкаже подробности от ужасяващата гледка, на която е станала свидетел. 

Телата на 69-годишната Божурка и на 74-годишният Цветан бяха намерени в дома им, целите в кръв. Хората са разстреляни с пистолет, все още не е ясно дали той е законен и ако убийството действително е дело на сина, дали това не е служебното му оръжие. 

Синът Венцислав, служител на Икономическа полиция, е арестуван за 24 часа, но към момента няма повдигнато обвинение, което да е оповестено по медиите. Някои от съседите смятат, че зверската двойна екзекуция е дело именно на Венцислав, единственият син на семейство Караджови, който според леля си от малък не спирал да върши бели и да създава главоболия на родителите си. Тя сподели още, че Караджови го гледали като писано яйце, треперели над него. Преди 4 години обаче, когато синът поискал къщата, имало непрестанни скандали. 

Старците непрестанно се оплаквали от него и страдали, че не могат да се радват на детето си заради неговия постоянен тормоз над тях. Полицаят водил дела, за да вземе къщата от родителите си. Хората му освободили целия втори етаж, когато се оженил, за да живее спокойно с жена си, но не бил доволен и се изнесъл. Искал целия имот. Вчера той е бил на работа, когато са го отвели на разпит, а часове след това е арестуван. По информация на Блиц Венцислав Караджов не е направил самопризнания. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
camellia (преди 7 години)
Рейтинг: 2849 | Одобрение: 1249
Не знам дали е той но ако е той ... нямам думи. Е сега вече ще може щастливо да си живурка в ..... затвора, изрод отвратителен. Горките хорица, вместо да имат спокойно старини, собственото им .... как да го нарека това изчадие .... ги тормози и накрая - убива.
10
1
motoristka (преди 7 години)
Рейтинг: 77894 | Одобрение: 36434
Този изрод, трябва да бъде убиван бавно, продължително  и мъчително.... 
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама