Етническа бомба цъка в Русе! Рокери искат отмъщение за убийството на Виктория, от махалата ги чакат с брадви

12.10.2018 / 09:11 12

Рокери нахлуха вчера в ромските махали, в които е живял заподозреният за убийството на Виктория Северин Красимиров, съобщава БНТ. Според официалната информация, не се е стигнало до сблъсъци, въпреки че в последствие стана ясно, че има пострадал човек. Полицейски патрули и жандармерия са изпратени, за да осигурят спокойствието в района.
Близо 20 рокери са нахлули в двата квартала снощи. Хората твърдят, че братята на вятъра са преминали по улиците два пъти и са форсирали моторите си, придружени от джипове.
Ромите от Тракцията недоумяват защо се внася напрежение, след като са оказали пълно съдействие на полицията за разкриването на престъплението.

„Защо слизат на нивото на убийците? Какво ще направят? Биха едно момче пред барчето, счупиха му телефона, потрошиха една кола“, каза пред камерата на националната телевизия Илиян, който вчера разкри, че убийството на Виктория е организирано.

По-късно стана ясно, че пострадалият е откаран в болница с охлузни рани.
Рокерите твърдят, че са направили обиколката за респект без да имат намерение да се стига до безредици.

В Селеметя хората са се въоръжили с брадви, а други са напуснали домовете си в квартал Тракцията и за по-голяма безопасност сами са отишли в двора на Второ районно управление.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
1
khm (преди 8 месеца)
Рейтинг: 42258 | Одобрение: 15783
Само 20 мотора!? Да бяха се обадили и на други моторджии, от други градове, щеше да е много по-внушителна бройката, а манговците щяха да се посерат от ужас. И ченгетата продажници, пак в тяхна защита се изправят, да им се невиди на долните измекяри, не са по-добри и те!
0
13
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 59903 | Одобрение: 31993
абе точно рокерите дет побъркват хората и се самоизбиват по пътищата да раздават правосъдие е някакво безумие. тия хора 90 % са тежки комплексари дето си търсят къде да си избият чувството за малоценност. 
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама