Ето колко е глобата, ако печелиш пари от клиенти в храстите край пътя

12.09.2018 / 16:15 7

Глоба от 400 лева наложи Районен съд - Варна на 42-годишна жена за получаване на доходи чрез проституция. Жената е хващана от полицията да печели по неморален начин неедтократно, съобщиха от пресслужбата на съда.


В периода от 22 юли миналата година до 15 март тази година на няколко пъти подсъдимата е засичана да предлага интимни услуги на клиенти в района на стария път Варна -Бургас, край местността „Крушките“. Нееднократно се установява, че
тя не се занимава с общественополезен труд, като същевременно чрез проституция получава нетрудови доходи по непозволен и неморален начин.

Само през горепосочения период 42-годишната жена е била задържана и отвеждана в полицията за връчване на общо 6 предупредителни протоколи.

Конкретно на 15 март т.год., подсъдимата била хваната да предлага услуга в спрян на
открито автомобил, чийто собственик потвърдил, че е нейн редовен клиент.
Подсъдимата веднъж вече е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административна санкция, отново за подобно деяние. Наказанието „глоба“ бе наложено от съда по силата на постигнато в съдебна зала споразумение. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама