Ето кой е единственият варненски големец, който пропусна да честити 3 март във Фейсбук, но пък отбеляза преди това Трифон Зарезан

04.03.2015 / 18:50 11

Мнозина варненци въобще не знаят кои са хората, които заемат най-ключовете постове в града ни,

които разпределят стотици милиони от нашите данъци насам-натам и които често чертаят пътищата за развитие надолу или нагоре на целия град.

Когато стане въпрос за рязане на лентичка, всички са на линия, но е трудно да им се запомнят имената.

А и няма нужда, защото се сменят бързо - бързо.

И тук на помощ идва "Фейсбук".

Там политиците живеят втори живот. Показват това, което искат вие да видите. Градят образа, в който искат да си ги представяте. 

Плащат солидни сметки за реклама в интернет.

Това си проличава особено в дните, когато има национални празници.

Управляващите много внимават да не направят някоя историческа грешка преди да "постнат" нещо.

Емблематичен е кметът Иван Портних, който изглежда стои доста време във фейсбук и радва феновете си с добре подбрани картинки и пожелания.

Ефективността му в интернет наистина е впечатляваща и неуморният му екип от специалисти по пиар акции заслужава поздравления, за усилията, които влагат в тази толкова трудна задача - да се гради образ в интернет.

Портних е пуснал снимка от февруарските - мартенските протести през 2013 г. във Варна, които накараха Бойко Борисов да предпочете да си подаде оставката, заради главоломния срив на рейтинга му.

По-скромна е Лиляна Павлова, която просто отбелязва:

"Честит 3-ти март!
Днес България чества 137 години от Освобождението!
Нека не забравяме подвига на загинали за свободата на страната ни.
Нека бъдем горди и достойни граждани на родината ни."

Сигурно е случайно, но нито един и дума не споменава за хилядите загинали руски воини за освобождението ни, но това едва ли има връзка с настоящата геополитическа ориентация на властта.

Оказва се обаче, че не всички обръщат такова внимание на виртуалното си "аз"

Повечето варненци едва ли знаят кой е областният управител на Варна. Дали така не е по-добре за самите тях е въпрос на гледна точка. Той се казва Стоян Пасев.

Личи си, че Пасев е доста активен във "Фейсбук" и е малко странно защо е пропуснал да честити 3 март на българите.

Последният му пост е от 14 февруари. Има тирбушон с формата на сърце и вино.

Както се казва - въпрос на приоритети.

Преди това пък не е пропуснал да се похвали в кадър с няколко снимки, на които се вижда цялото кралско войнство - Лиляна Павлова, Томислав Дончев, Меглена Кунева и подалият днес оставка министър на вътрешните работи Веселин Вучков.

 

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
21
3
Добър (преди 9 години)
Рейтинг: 13200 | Одобрение: 8920
Какъв големец е пък тоя?
2
6
Gogata (преди 9 години)
Рейтинг: 5208 | Одобрение: 598
Който каквото празнува това и честити на хората във фацето
УМНОКРЕСЛИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.
10
14
Svetla Nikova (преди 9 години)
Рейтинг: 227 | Одобрение: -118
Този гащник не заслужава и портиер да бъде а те го направили областен
7
14
Svetla Nikova (преди 9 години)
Рейтинг: 227 | Одобрение: -118
"Тъстовете" победиха. Стоян Пасев остава областен управител на Варна alt Всеки народ си заслужава управниците. Всеки град - кмета и областния управител. Всяко село - идиота. И така - Бойко Борисов оставя Стоян Пасев като областен управител на Варна. И? Когато преди седмица реднахме невинно, че из града е плъзнала мълва за Вили Жечев като вариант за областен управител на морската столица, описахме интересите на "тъстовете", кмета и Б.Б., залагайки на версията, че най-вероятно Стоян Пасев ще продължи да бъде областен. "Азбукарите" да пият една студена вода. Раздувките, че С.П. бил човек на АБВ, защото бил близък с Добчо Джиков, са абсолютно малоумие. Меко казано. Още преди да го направят областен управител, написахме, че е кадър на "тъстовете". С.П. е много "гъст" с Кр. Маринов и Ицо Ламята. Точка. Който иска да си верва, пардон, че С.П. е човек на "азбукарите". "Тъстовете" победиха. Иван Портних ще продължава да се къпе в институционален комфорт. Лобитата на статуквото в Общинския съвет - тоже. Питането е дали "много хубаво" наистина ще е за "хубаво". Местните нотабили, силните на деня, се РЕДНАХА В ЛИНИЯ. Някои опъват по няколко "линии" на ден. Само варненци могат да решат дали да ги свалят от Черешата. Иначе Стоян Пасев не е толкова интересен. Интересни са покровителите и гарантите му. Пасев разкара Мерткан Ибрямов и показа на местните депесари, че на "тъстовете" не им пука от Данчо Ментата и Ерджан Ебатин. Няма как Ицо Ламята да се притесни от Делян Пеевски и пуделчето му. Ицо Ламята е супер близък с Б.Б. от мнооооого години. Научаваме, че дори Иван Портних се "еманципирал" от Д.П., отказвайки "изгодна" сделка за четири милиона. Какво се случва? Б.Б. иска да дели Варна само с Корпорацията. Другите да го духат. Да видим дали ще му се получи. Дали Пеевски ще се примири да е "аут" от Играта в морската столица? bgsniper.com
19
2
Losh (преди 9 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Боли ни дедовия всички читатели на петел , за варненският големец и останалите покрай него . . .
17
9
Варна (преди 9 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
Никога Варна няма да бъде чиста докато я управляват боклуци
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама