Ето кой изписа PORTNIH по време на лазерното шоу във Варна! Той: "Само ако знаех..."

17.08.2015 / 15:35 7

Спас Спасов, "Дневник"

"Никога не бих изписал името на варненския кмет Иван Портних, ако знаех, че се намирате в предизборен период." Това каза в телефонен разговор за "Дневник" авторът на "гафа" Анди Фокнър. В събота вечерта по време на лазерно шоу на варненското пристанище след името на Варна и думите "Варна европейска младежка столица 2017" той изписа на латиница върху корпуса на един от корабите, акостирали в порта, и името на варненския кмет.

Фокнър е британец и работи за една от големите компании, занимаващи се с 3D мапинг. Тя е базирана в Румъния и работи по проекти в Централна и Източна Европа.

"Много пъти по време на събития, в които съм участвал, съм изписвал имената на хора, като поздрав от техни приятели, каза още Фокнър. Бих го направил и сега, ако кметът ви имаше рожден ден или беше, да речем, младоженец. Но това никога нямаше да се случи, ако предварително знаех, че България се намира в предизборен период."

Фокнър заяви, че идеята да изпише IVAN PORTNIH върху кораба на 15 август била спонтанна, но съжали за "бъркотията", която е предизвикал.

"Разбрах, че това, което направих, е било използвано веднага от политическите противници на сегашния кмет на Варна. Още един път заявявам – никога не бих приел да направя нещо подобно с политически мотив."  

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!              


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
3
gerb (преди 8 години)
Рейтинг: 1586 | Одобрение: 306
Имената на глупците висят по стените! Поредния латински хит предизвика истински трик.
ГЕЙБЕРО-ЕНИЧЕРСКА МАФИЯ.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама