Ето кой просълзи голямата Мария Петрова в ефир... (снимка)

14.06.2018 / 10:14 0

Трикратната световна шампионка Мария Петрова беше гост в  предаването „На кафе” по Нова Тв. Тя се разчувства много, когато Гала пусна видео, на което трите й деца – Бистра и Николай от първия брак на Боби Михайлов, и общото им – Елинор, казаха много хубави думи за нея.

Ето част от това, което заявиха те:

Бисера: „Радвам се, че Мария е жена на баща ми. Много интелигентна, умна. Чувствам я като приятелка, когато съм в чужбина си говорим постоянно по телефона, когато съм тук, винаги сме заедно. Пием коктейли, докато децата си играят, тя прави изключителни вечери, голям кулинар е...”

Николай: „Бях на 6-7 години, когато баща ми ме запозна с Мария в Англия. Виках й Мими, и бях джентълмен към нея – слагах й палтото, когато излизахме, дърпах й стола на вечеря. Мими е прекрасен и стойностен човек, много я обичам.”

Елинор: „Благодаря ти, мамо, че мога да споделям всичко с теб и за всичко, което правиш за мен.”

„Голяма и приятна изненада ми направихте. С Бисера и Николай, който е моя джентълмен от малък, сме в прекрасни отношения. Николай е на 30, Бисера е малко по-голяма. Тя има добро семейство и две хубави дечица. Елинор е на 18 и от 5 години е в Испания. Исках да се развива и изгражда сама като човек и личност, защото в България не я приемаха добре заради известните й родители. Тримата са пръснати по света, но на Коледа винаги сме заедно”, каза Мария Петрова.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама