Ето официалното изявление на "Арон" относно създалата се ситуация около фирма Сторай-Варна

30.10.2014 / 12:35 7

Уважаеми Дами и Господа,

Бихме искали да Ви уведомим , че към настоящия момент  „Сторай“ ЕООД   не притежава правото да продава и дистрибутира мебели с търговската марка „АРОН“,  или ползва същата  под каквато и да е друга форма.

Договорните отношения между „Арон С“ ООД като  притежател на търговската марка  и „Сторай“ ЕООД са прекратени поради  неизплатени от това дружество  финансови задължения към „Арон С“ ООД и доставчици на мебели под търговската марка „АРОН“ в изключително големи размери, а също така и поради нелоялни търговски практики от страна на „Сторай“ ЕООД и некоректно отношение и въвеждане в заблуждение на  потребителите  на пазара, противоречащи на концепцията на франчайзодателя за естеството на търговска дейност под марката „АРОН“ и доброто име, с което тя се ползва на пазара. 

За яснота на  тези от Вас, които са влезли  в договорни отношения със „Сторай“ ЕООД и сключили договори за продажба/доставка на мебели, обръщаме внимание, че именно „Сторай“ ЕООД  е дружеството към което следва да насочат претенциите си и потърсят отговорност за неизпълнение на поетите от него задължения. В тази връзка всеки потребител може да потърси защита на правата си като се обърне към Комисията за защита на потребителите  или съда.

Предупреждаваме всички желаещи да закупят мебели с търговската марка „АРОН“ , че следва да се обръщат единствено към правоимащите да развиват търговска дейност при отстъпено право на нейното  ползване.  В случай на съмнения могат да направят проверка в официалната интернет страница на „АРОН“    - www. aron.bg , както и подадат сигнал на обявените ни телефони и електронни пощенски адреси.

 

       

 

                                                                                      „Арон С“ ООД. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
kaish (преди 5 години)
Рейтинг: 597 | Одобрение: 202
умрела работа
Нищо не е сигурно докато запее каишът.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама