Ето по какво да различите оригиналните маратонки Nike от евтините ментета

05.02.2020 / 16:44 0

Модните тенденции са едно, но качеството съвсем друго нещо. Често потребителите залагат на тази максима в избора на спортни стоки, в това число дрехи и обувки. Но когато търсим уникално съчетание на стил и качество, съвременните мъжки маратонки Nike, категорично обират овациите и в средите на модните блогъри, и тези на професионалните спортисти. Друг е въпросът, че пазарът е залят от стотици фалшиви модели, дори с неразпознаваеми с просто око подправени лога на марката. За съжаление, ментета не могат да ви осигурят нито качеството, нито визията на оригиналните обувки Nike.

Струва ли си да купуваме реплики?

Щом се купуват, значи за някои хора, те си струват. Дали от снобизъм, или от безразличие към фактори като комфорт и дълготрайна употреба, потребители от цял свят са готови да заплатят по-ниска цена за спортни обувки и да направят компромис с качествената изработка само и само да са с логото на Nike. От друга страна, страстните почитатели на бранда контрират с редица доводи защо автентичната технология на спортния производител не може да бъде заменена с нищо друго. Те посочват иновативността в производствения процес и наблягат особено много на комфорта.

Най-лесният начин да различите фалшиви от оригинални мъжки маратонки Nike

Факт е, че на пазара никой не е застрахован от стоки ментета. Но с повече внимание можете бързо и лесно да ги различите и вместо да попадате в капана на фалшификаторите, да се сдобиете с наистина качествени обувки от Nike. Ето няколко лесни стъпки за целта:

  1. Опаковката може да не от значение за вас, но в нея се крие ключът към разпознаването на ментето от оригинала. Автентичните обувки на Nike не само че се продават в автентична кутия, но и често вървят със сертификат за качество и гаранция, която производителят на реплика няма да ви даде.

  2. Номерацията върви стриктно и няма такова нещо като „този модел върви умален“. Не само Nike, всеки виден спортен производител спазва стандарти в оразмеряването на обувките си.

  3. В конците е тайната! Обикновено, фалшивите маратонки Nike са със залепено или щампирано лого. При оригиналните, брандираният знак е във вид на бродерия. Нещо повече – от ментетата ще се покажат стърчащи конци и лепило, докато автентичните спортни обувки минават през щателен контрол за качество и визия и подобни грешки са недопустими.

  4. Ако вече сте се хванали на лъжата, само след ден носене на своите фалшиви маратонки Nike ще разберете сами, че не са оригинални. Автентичните мъжки маратонки Nike са меки и удобни, кракът, както често казва потребителят, все едно потъва в памук, докато вървите.

  5. Ако ви е допаднал модел в интернет и няма как на място да се уверите в отличителни белези за фалшификация, просто сверете визията му с колекциите на Nike. Често, ментетата пристигат с променен дизайн, допълнителна декорация и дори леко разминаване с автентичните цветове.

От тук насетне вече ще можете спокойно и уверено да пазарувате, без да се опасявате, че ще попаднете на менте. Бъдете нащрек, защото фалшивото днес дебне от всякъде.

 Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама