Ето я Мисис България - Анита Мейзер, която ни представи на "Мисис Свят" в САЩ

21.11.2014 / 21:43 13

Анита Мейзер (вдясно на снимката) е най-често споменаваното име във Фейсбук през последните дни. Това е българката, която ни представи на конкурса "Мисис Свят". Церемонията беше в сряда вечерта в щата Мериленд, а короната взе представителката от Беларус - Марина Алексейчик, пише блиц.

И въпреки че нашата претендентка не победи, тя се превърна в център на внимание в социалните мрежи. "Неграмотна", "грозна и самодоволна", "срам за България" са малка част от определенията за нея в мрежата. Ентусиасти дори създадоха група "Да отнемем короната на Анита Мейзер, за да не ни представя на "Мисис Свят".

Нашата претендентка е от Варна, но живее в Лас Вегас. Омъжена е и има дъщеря на име Джули. Занимава се с интериорен дизайн и отрича в профила си да има пластични подобрения по тялото си. През август Анита спечели първо място в конкурса "Най-достойна омъжена българка", организиран от Яненка Люцканова, била Мисис България 2003. Той се проведе в курорта "Златни пясъци". Като победителка, Анита Мейзер получила правото да дефилира в Мериленд.

Във фейсбук профила си Анита е с второ име Желева, с което е участвала в конкурса.

Обяснява, че вече не е Желева по мъж, а Мейзер, но трябвало да представи българския си паспорт, където била със старата фамилия.

След конкурса тя публикува следното съобщение в профила си: "Спокойно бе, хора... Вие друга работа нямате ли си? Конкурсът свърши, починете си, отидете на кино, на театър, на разходка, а дамите - на шопинг или СПА процедури. Аз например това ще направя веднага, като кацна в Чикаго, закъдето съм тръгнала в момента."


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
понеже и аз живея във вегас ,поразпитах тук и там и половината град каза ,че не е рунтава ,а много добре епилирана.......
1
3
teodor999 (преди 5 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Тая, не стига че е грозна,ами и нагло кълне,рунтавата тъмнокожка!
9
0
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
тая никой не е поел отговорност ,че я е изпратил.......самоизпратила се е.....и не е българка ,а циганка.......

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама