Европейската комисия с четири препоръки към България

05.06.2019 / 16:26 2

България има четири специфични за страната препоръки от Европейската комисия в рамките на Европейския семестър. Това обяви в Брюксел зам.-председателят на комисията Владис Домбровскис, съобщава БТВ.


Те са в областта на инвестициите, финансовия сектор, управлението на държавните предприятия и правната рамка на борбата с прането на пари.

Европейската комисия представи днес икономически препоръки за всяка държава от ЕС за следващите 12-18 месеца. Комисията призовава държавите да повишават напредъка, постигнат през последните години.

През февруари ЕК установи дисбаланси в 13 държави - България, Германия, Ирландия, Испания, Холандия, Португалия, Румъния, Франция, Хърватия и Швеция. В три от тях несъответствията са прекомерни - Гърция, Италия и Кипър.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
6
горан (преди 4 години)
Рейтинг: 4359 | Одобрение: 1884
а как да накараш гербаджиите да не крадат толкова много

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама