ФК Варна 2017 спечели международен турнир в Албена (снимки)

10.06.2019 / 14:55 0

Децата на ФК Варна 2017, родени през 2007-2008 година, спечелиха международния турнир "Алфа къп 2019", който се проведе в Албена, съобщава Viasport.bg. Според регламента на надпреварата, отборите играха по системата всеки срещу всеки.


При набор 2007-2008 бяха 4 отбора, при набор 2009-2010 - 8, а при набор 2011-2012 - 8. В турнира участваха Динамо Киев, Олимпия Луцк, Друскининкай (Литва), руски и румънски тимове.

Динамо Киев спечели първите места в останалите две възрасти.

Георги Станев от ФК Варна 2017 стана най-добър нападател с 11 гола.

ФК Варна 2017 е частен клуб, в който има деца от цяла България. Треньорското ръковоство се състои от петима души - Васил Петров, Цветлен Димов, Даниел Добрев, Мариян Панайотов и Жорж Добрев.

Благодарение на победата в "Алфа къп", ФК Варна 2017 заминава през месец септември за продължението на турнира, което ще е в Прага. Всички разходи ще бъдат поети от организаторите.

В турнира участва още един български отбор. При набор 2010 Добруджа стана четвърти.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама