FRAXIS DUO e най-мощното лазерно средство срещу бръчките и белезите

28.02.2020 / 10:21 0

 

FRAXIS DUO - най-мощното оръжие срещу стареенето
. Стягане на кожата, премахване на белези от акне и стрии - безболезнено и без странични ефекти с единствения лазер от най-ново поколение във Варна само в Derma Expert

 

Какво представлява FRAXIS DUO?


FRAXIS DUO е най-новото и мощно оръжие в борбата със стареенето. Освен фракционирания радиочестотен микронийдлинг, това бижу на лазерната естетична медицина съчетава в себе си и фракционен свръхмощен СО 2 лазер за кожен ресърфейсинг. Лазерният ресърфейсинг е предпочитан за лечение на белези от акне, както и за подмладяване на кожата.

Съчетаването на фраксиониран СО2 лазер и радиочестотен микронийдлинг е съвършена комбинация при която: ефективността в подобряването на кожата е максимална, времето за възстановяване е минимално, а болката просто липсва.

Това е процедурата, без която млада, свежа и стегната кожа след определена възраст е невъзможно да има.

Възхитителните резултати, които се наблюдават след процедурата с FRAXIS DUO, се дължат на иновативната комбинация от микронийдлинг със златни игли, радиочеста, която се трансформира в топлинна енергия и фракциониран СО2 лазер.

 

 

Какво представлява микронийдлингът?

Микронийдлингът е процедура, при която се получава огромно подобрение на състоянието на кожата при минимален период за възстановяване. Отличителен белег на младостта са еластичната, гладка, сияйна и стегната кожа, без бръчки. Колагенът и еластинът са основни структурни елементи, които осигуряват поддържащата функция и дават младежката форма и контур. Блясъкът и сияйноста на младата кожа са резултат от клетъчното обновление и възстановяване, както и от отразяването на светлината от гладката кожа.

Подобряването на кръвотока в кожата също има значение за сияйността и свежестта на кожата, чрез доставянето на кислород, антиоксиданти и минерали. Това прави кожата здрава и я предпазва от неблагоприятните фактори в околната среда. С възрастта клетъчното обновяване се забавя, натрупват се повече отпадни продукти и кожата започва да губи своя блясък. Замърсяването на околната среда, както и вредните навици като тютюнопушене, стрес, недоспиване и увреждане от слънцето, причиняват накъсване на колагена и еластина. А това води до промяна в текстурата на кожата, появата на бръчки и пигментации.

Микронийдлинг е медицинска процедура, която подобрява състоянието на кожата, стимулира синтеза на колаген и еластин, подобрява кръвотока в кожата, което спомага да се намалят признаците на стареене. Радиочестотната енергия е мощен стимулатор, който спомага за уплътняването и стягането на кожата. Съчетаването на микронийдлинг с радиочестота усилва многоратно благотворните ефекти върху кожата. Тази комбинация от друга страна значително снижава времето за възстановяване след процедурата.

Каква е разликата между обикновен микронийдлинг и радиочестотен микронийдлинг?


Обикновният микронийдлинг е процедура, при която множество стерилни микроигли проникват в кожата и предизвикват микротравми. В процеса на заздравяване на тези получени микроканалчета се стимулира производството на еластин и колаген. Това води до подобряване на структурата на кожата, стягане и заличаване на белезите.

Радиочестотният микронийдлинг е подобрена комбинирана технология, при която освен тези микроканали, радиочестотата се трансформира в топлинна енергия. Това усилва многократно стимулацията на синтезните процеси. При проникването на иглите в кожата радиочестотата се трансформира в топлина и това действа като мощен стимулатор на колагеновия синтез.

 

При FRAXIS DUO - RF Microneedling + High Power CO2

Fractional Laser към радиочестота се добавя незаменима иновация - златните игли. Установено е чрез многобройни изследвания. че при проникването си златните игли причиняват по-равномерни каналчета и спомагат за по-равномерното разпределение на трансформираната в топлина енергия. Доказано е, също, че увреждането на тъканите в съседство е сведено до абсолютен минимум. Времето за възстановяване е значително съкратено, безопасността и ефективността многозначително повишени. А болка не се усеща. Цялостното подобрение и значително подмладяване е стягане на кожата е възможно вече и без хирургична намеса.

При какви случаи се прилага терапията с FRAXIS DUO?


Тази процедура е подходяща при:

белези от акне;

за свиване на порите;

за заличаване на фини бръчки и линии;

за стягане на кожата в областта на лицето, шията и деколтето, на ръцете, корема и около коленете;

за премахване на стрии;

за изравняване на тена;

за премахване на пигментации и белези на фотостареене;

за подобряване на текстурата и релефа на кожата;

•за постоперативни и посттравматични цикатрикси.

Процедурата е подходяща са всеки тип кожа и за всяка възраст. След тази процедура кожата е видимо подмладена, стегната, сияйна и свежа.

ВНИМАНИЕ!

Единствено за бременни и кърмещи жени и жени с автоимунни заболявания или с инфекции и разранявания в обработваната зона процедурата не се препоръчва. 

свържи се с DermaExpert на тел. 0888 37 65 32; 0878 61 71 55 или в Дерматологичен и лазeрен антиейджинг център DermaExpert на ул. "Опълченска" 23 във Варна.

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама