Facebook пуска функция за триене на съобщения от чата

08.11.2018 / 21:07 0


Най-накрая ще можем да трием съобщения във Facebook, които не е трябвало да изпращаме. Скоро Facebook Messenger ще пусне функция, с която изпратено съобщение ще може да бъде премахвано. Потребителите ще разполагат с 10 минути, за да го направят, което ще изтрие съобщението от историята на чата, в това число и от историята на получателя, пише profit.bg.

Facebook обяви новата функция в секцията “предстоящо” при представянето на новата версия на 191.0 на Facebook Messenger в the App Store. Ето какво се казва в съобщението на Facebook: “Премахнете съобщение от чат, след като е били изпратено. Ако неволно изпратите грешна снимка, неточна информация или пък объркате чата, може лесно да поправите това, като го премахнете в рамките на 10 минути след изпращането му.” В момента потребителите на Facebook мога да трият съобщения, които са изпратили, от своята пощенска кутия, но въпреки това получателят може да ги вижда. Или поне така действат нещата за всички потребители, които не се казват Марк Закърбърг, пише Mashable.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама