Фандъкова: От БСП показаха, че за тях домогването до властта е много по-важно от проектите за града! Дори ЕК опроверга лъжата им

15.05.2019 / 15:39 3

Снимка Булфото, архив

Не може проектите на България, на София, които изискват консенсус да се включват в партийна битка с много краткосрочни политически дивиденти'', подчерта Йорданка Фандъкова, цитирана от БТА.

Колегите от БСП показаха за пореден път, че за тях домогването до властта е много по-важно от проектите за града.

Това заяви днес пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова, помолена да коментира твърдението от вчера на председателя на БСП-София Калоян Паргов, че ЕК е спряла проекта на Столичната община за финансиране на строежа на завода за изгаряне на RDF. ,,В тази политическа кампания беше премината многократно границата между манипулациите, пропагандата и откровените лъжи. Колегите от БСП видяха, че дори ЕК се налага да опровергае една фалшива новина, тиражирана с предизборни цели.

Това е тежък обект, БСП го критикува миналата година, след като преди това подкрепяше изграждането на модерна инсталация за производство на енергия от отпадъци'', отбеляза кметът. По думите на кмета това е тежка и важна за града задача, която тя не би си позволила да свързва с каквито и да е политически цели. ,,По проекта работим голям екип, за да можем да отговорим на всички изисквания на ЕК'', посочи Фандъкова. Тя изказа специални благодарности на комисарите по регионално развитие и конкурентоспособност, които отговорно са откликнали на молбите за срещи от българска страна. Кметът припомни, че Столичната община работи заедно с министерствата на екологията и на финансите, както и с експертите на ЕК. Кметът каза още, че винаги когато има подобен разнобой, финансиращите органи гледат на страната ни с друго око. ,,Не може проектите на България, на София, които изискват консенсус да се включват в партийна битка с много краткосрочни политически дивиденти'', подчерта Йорданка Фандъкова.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
n eXu s (преди 3 дни)
Рейтинг: 40202 | Одобрение: -44818
5
28
ДИВАКА (преди 4 дни)
Рейтинг: 29733 | Одобрение: 1483
О ,ФАНДЪК..ПРИГОТВИ СИ БАГАЖА..ЩЕ ПЪТУВАШ ЗА СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР..ПРОСТО СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ,СЛЪНЦЕТО ЩЕ СЕ СКРИЕ ЗАВИНАГИ ЗАД ХОРИЗОНТА И ЩЕ ИЗГРЕЕ В ИСПАНИЯ..А ТИ ЩЕ ПОГОСТУВАШ В ЕДИНИЧЕН АПАРТАМЕНТ С КРАСИВА КАРИРАНА КАРТИНА НА ДЖАМА..ПРИЯТНО ..О ,И АКО ВИДИШ ИВАНЧЕВА ,СИ ПАЗИ ФАНДЪКА ,ДА НЕ ГО ОПЪРЛЯТ..БАЙ...ИзплезванеУсмивкаУхилен
29
7
ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА (преди 4 дни)
Рейтинг: 4804 | Одобрение: 1879
БСП са носители на вредни за държавното управление черти . Все едно на едни кърлежи да вземеш да им обесняваш че не трябва да се хранят паразитно . Мачкаш с чипика и ако още мърдат ! Пак мачкаш гадовете
Бившият на Деси Радева , депутат от БСП и член на изпълнителният комитет на БСП със скандално минало . Подсъдим по знаковото дело за "Софийски имоти" и оправдан по изтекла давност !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама