Фатме от Долни Чифлик тегли пари с чужди карти, но я хванаха. Няма обаче да ходи в затвора, върнала е парите

11.09.2018 / 13:11 2

Варненски окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна и обвиняемата Фатме Ахмед, от Долни Чифлик, с което тя се признава за виновна, че без съгласието на титулярите използвала две банкови карти и изтеглила от тях общо 4510 лв.

Обвинението спрямо 42-годишната жена е, че в периода от 13.10.2017г. до 11.12.2017г., в  Шкорпиловци, в условията на продължавано престъпление, използвала две чужди бакови карти и успяла да изтегли солидна сума от тях. В първият случай само за денонощие от 13 до 14 октомври 2017. Фатме Ахмед чрез шест трансакции присвоила от Стефани Г. 3970лв. Второто престъпление е извършено два месеца по-късно на 11.12.2017г., когато неправомерно изтеглила на два пъти сумата от 540 лева. от картата на Юлияна К. 
За извършеното престъпление, подсъдимата приема да й бъде наложено наказание „лишаване от свобода" за срок от 6 месеца, изпълнението на което се отлага  за срок от 3 години. Неправомерно изтеглените суми са били възстановени на пострадалите. За престъплението на Фатме е възложена и възпитателна работа при ПУ - гр. Долен чифлик при IVРПУ–Варна. 
Освен наказанието Фатме Ахмед ще трябва да заплати и направените по делото разноски от 438,01 лв. в полза на държавния бюджет, по сметка на ОД на МВР – Варна. 
Определението на Окръжен съд – Варна е окончателно и не подлежи на обжалване.
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама