Федерацията на полицаите: Ето как изглежда едно нощно дежурство срещу 25 стотинки на час

05.07.2019 / 09:49 11

Снимка СФСМВР 

Снимки на полицейски автомобил с кървави следи върху него и със строшени прозорци след нощно дежурство публикуваха във фейсбук полицаи от Синдикалната федерация на служителите в Mинистерство на вътрешните работи. Кадрите илюстрират достатъчно красноречиво по какви случаи работят родните полицаи срещу безумната ставка от 25 стотинки на час за нощен труд. 


"Ние усещане за празник нямаме. Заедно с колегите за пореден път ще демонстрираме заедно. За съжаление, нито сме поводът, нито сме причината за този протест. Упорито никой не иска да ни чуе. Упорито се подиграват с нашия труд, упорито се опитват да принизят сигурността и мотивацията. Всичко това рефлектира и върху гражданите", казва Илия Кузманов - зам.-председател на Синдикалната федерация на служителите в МВР.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
4
кънчо (преди 3 месеца)
Рейтинг: 75 | Одобрение: 35
Покажете картина от нощното дежурство в спешното отделение. Лекарите също взимат 0,25 лв. Разликата е, че те нямат патрулка в която да дремят цяла нощ.
7
11
Yann (преди 3 месеца)
Рейтинг: 31254 | Одобрение: 12854
А защо не покажете домовете на обраните хора по селата? Що не покажете тяхната трагедия? С една пенсия, която трябва да опазят от озверелите цигани по селата? Дори да гледат животни или зеленчуци в двора - нищо не оцелява! Всичко се краде. А тия същите, дето се оплакват от 25ст. на час, не си мърдат пръста в участъка, а си чешат телефоните и фейса. България има най-много полицаи на глава от населението в целия ЕС, но КПД-то им е най-ниско от всички.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
5
1
t-rex (преди 3 месеца)
Рейтинг: 564 | Одобрение: 149
знам едно село дето това го правят без пари? почти същото ? кръвта е по каруцата
5
1
kaka (преди 3 месеца)
Рейтинг: 4274 | Одобрение: 1344
Тук пак сме на първо място,този път във вселената.То няма такава наглост 0,25ст.Това е цената не само за полицаите,те може и да не работят ,ама има други които работят нощен труд и пак получават по толкова ,а полицаите имат сериозен профсъюзен синдикат за това стачкуват,докато другите вече нямат.Нали не се чували скоро за профсъюз който да брани правата ви ката работници.
25
7
iramdei (преди 3 месеца)
Рейтинг: 635 | Одобрение: 245
0,25 ст , това е само надбавката за нощен труд . Не се заплаща за присъствие а за работа . Господа полицаи ,Вие знаете ли значението на думата ,,РАБОТА,,

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама