Фенове на Дженоа и Ботев уважиха Спартак

29.08.2018 / 10:25 11

Голяма група фенове на италианския Дженоа и Ботев (Пд) присъстваха на тържеството послучай 100-годишния юбилей на Спартак в Драматичния театър "Стоян Бъчваров" снощи.

Тифозите връчиха плакет на ръководството на клуба.

Както е известно, фенклубовете на Дженоа и Спартак поддържат близки отношения и често варненски ултраси посещават мачове на елитния италиански тим.

Ултрасите на Ботев също връчиха плакет на Спартак. Получи го треньорът Енгибар Енгибаров, който е бил футболист и помощник-треньор в пловдивския клуб."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
fox81 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1885 | Одобрение: 480
Зелените проститутки по- известни като Еклери, няма какво да правят и пускат злобни коментари под единственият отбор с фенове във Варна.  Да се знае Варна има един отбор с фенове, и вчера се видя кой е той, другото са някакви подлоги, които бягат като мишки, когато видят синя фланелка или шал. Пеят смешните си песни на смешния държавен стадион и когато се съберат 50 човека стават много смели, защото са наясно, че пак ще се съберат толкова гниди чак на следващия голям мач. Мишки, ние на мач в Добрич и Търговище сме повече, отколкото вие на зеленото си нещо наречено стадион!
Винаги верни!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама