Феновете решават как да бъде изобразен Никола Спасов на паметника

19.07.2021 / 17:14 0

Снимка Булфото

Феновете на Черно море ще решат как да бъде изобразен Никола Спасов на неговия паметник - дали с адмиралски мундир или костюм. Това става ясно отт публикация на известния привърженик на "моряците" Кирил Киров.

Ето какво написа Кирил Киров във фейсбук групата Черно море Варна:

"Здравейте моряци!!! Нашата многобройна и сплотена общност е на път да осъществи поредната си велика и достойна идея-паметник на безкрайно обичаният от нас, непрежалимият АДМИРАЛ НИКОЛА СПАСОВ!!!

Наскоро беше проведена среща с евентуалните изпълнители и тя премина, както казва журналистическото соц-клише в конструктивен дух и творческа атмосфера!!!

Хората, които ще се нагърбят да изпълнят нашата поръчка са прекрасни, авторитетни и абсолютни професионалисти!!!Те виждат нещата от позицията на специалисти, а ние естествено от позицията на фенове и почитатели на АДМИРАЛА.

Не искам да навлизам в подробности, за да не накланям по този начин ничие мнение!!!Тъй като всички сме събирали средствата и всеки е дал, колкото може...........мисля, че е нормално да си кажем мнението, как виждаме статуята!!!Ние заедно работим за осъществяването на тази идея и тя трябва максимално близко, да отговаря на нашата представа за НАШИЯ КОЛЬО!!!

Усещам, че съм многословен, както винаги............но го правя с надеждата, да бъда правилно разбран от всички!!! Въпросът е:

Как предпочитаме да бъде изобразен

НИКОЛА СПАСОВ-АДМИРАЛА???

С адмиралската шапка и адмиралски мундир, или в костюм..........с ежедневно цивилно облекло?

Надявам се да предизвикам дискусия, която да допринесе за намиране на най-доброто решение !!!

Аз, както винаги имам мнение и най-активно ще го изложа и защитавам в поисканото от мен обсъждане!!! Сега не казвам нищо, за да не влияя на ничие изказване!!! Светла му памет на КОЛЬО и САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!"За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама