Фейсбук раздели младо семейство от Шумен

31.01.2015 / 11:59 3

Профил и активна комуникация във фейсбук стана повод да се разпадне младо семейство в Шумен. За втори път социалната мрежа се сочи в бракоразводно дело като причина за провал на граждански брак в региона. В първия случай, както „Труд“ писа, семейство от град Смядово се разтури миналата година.

Тази сряда районният съд в Шумен е постановил развод по настояване на мъжа Я. Е. В исковата си молба той обяснява, че той и жена му са семейство от август 2013 г., заживели в къщата на неговите родители и отношенията им били добри. Скоро обаче забелязал, че съпругата му постоянно комуникира чрез фейсбук с бившия си приятел. Общуването било по начин, който го притеснявал. Я. Е. заявил, че двамата не били в обикновени приятелски отношения. Всеки разговор в семейството на тази тема прераствал в конфликт. Положението станало нетърпимо и жената обявила, че съпругът я ревнува излишно и ще го напусне. Накрая го направила - на 20 юни миналата година тя напуснала общия им дом. От тогава до момента са разделени. Двамата нямат деца. Съдът ги разделя, като в решението си изрично посочва, че не е изследван въпросът за вината.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
mitkos77 (преди 8 години)
Рейтинг: 197 | Одобрение: 22
Жалка работа..интернет прекалено много навлиза в живота ни..
Съществува български сайт подобен на фейсбук, в който всяко действие, било то харесване,споделяне,качване на снимки Ви носи точки, които след като натрупате можете да си вземете награда ? :) РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ДЪРВЕНИ ИЗДЕЛИЯ И УКРАШЕНИЯ
6
1
Losh (преди 8 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Едно да беше , а май милиони са се разделили , от както интернет набира мощ и власт . . .

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама