Флагман: Бял бор съхранил идеално частите от тялото на брокерката Теодора Бахлова

27.08.2021 / 11:41 3

Кадър, Личен архив

Потресаващи подробности се разкриват за убийството на брокерката Теодора Бахлова.

В тясната пътечка между две линии от гробове - в самия център на кв. 12 от Гробищния парк в Бургас, са открити пръснати по протежение от около 15 м частите от тялото на брокерката Теодора Бахлова, пише Флагман бг. 

Вчера бургаските криминалисти успяха да отбележат сериозен напредък в разплитането на най-мракобесната, позната в историята на Бургас, схема за елиминиране на неудобни хора чрез разчленяване и укриване на телата им.

Вчера гробари са помогнали на разследващия екип от ОД на МВР-Бургас да изрови основното доказателство за смъртта на изчезналата на 28 октомври м.г. брокерка на недвижими имоти. 

Човекът, който е укрил части от транжираното тяло на 47-годишната жена обаче не е съобразил особеностите от тази част на гробищния парк.

Определено той е търсил знак, който, ако се налага някога, да сочи категорично къде са останките.Това е дългогодишен бял бор, единствен в този квартал. Останалите растения тук са основно кедри, саморасли ниски дръвчета, много храсти заради масовото неподдържане на старите гробове.

Най-важното, с което са имали късмет криминалистите и е малшанс за извратения "чистач", са именно сянката на белия бор и силно обраслата повърхност на земята от бръшлян.Теренът е сравнително каменист. Всичко това е допринесло плътта по костите да се запази много добре и може да бъде анализирана за следи от побой, порезни рани или огнестрелно оръжие. 

По тънката около 50 см пътечка между две линии от гробове са намерени само торсът и двете ръце. Тази сутрин стана известна допълнителна подробност - има и част от долен крайник - срез от средата на бедрото до тазобедрената става.Торсът, всяка от двете ръце и близо 30-сантиметровата част от бедрото са били заровени на 40 см дълбочина - като кучешко месо, в протежение на 15 м между гробовете. Това е цялата находка дотук и разследването продължава.

Очевидно е, че убийците са с изключително извратено съзнание. Много е вероятно главата, която все още не е открита и е на друго място, да съдържа основната улика за причината за смъртта.Стъблото на белия бор - в тази посока по пътеката са открити на 30-40 см дълбочина нахвърлените поотделно без никаква обвивка части от тялото на брокерката. Целта е била бързо да се разложат, но липсата на слънце и бързото обрастване с бръшляна, който не е позволявал на влагата да проникне надолу, са съхранили плътта в много добро състояние

Ще бъде показано къде е била привикана Теодора Бахлова на 29 октомври привечер, когато изчезва завинаги.

Припомняме, че след първоначалното задържане на готвача Деян Дичев на 11 август, той казва следното по отношение на познанството си с Бахлова - бил е заедно с нея в апартамент на своя приятел Станимир Рагевски в същата тази вечер на 29 октомври.

Говорели си нещо на дивана в хола му, но се стигнало до кавга и й ударил няколко шамара. На това място обаче готвачът спира и отказва тогава да дава показания.Налице са подозрения, че прославеният с деликатесите си кулинар има връзка и с двете убийства - на Юмер Мехмед (28 г., известен сред приятелите си като Юки) и на Теодора Бахлова (47 г.).По време на брифинг на Окръжна прокуратура и ОДМВР-Бургас категорично бе отхвърлена възможността Дичев да е свързан с покушение на все още липсващата и намираща се в неизвестност Бахлова. 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
nenoer (преди 2 години)
Рейтинг: 304 | Одобрение: 39
Важното е първи да съобщим новината, а децата трябва да свикват.
5
5
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 61290 | Одобрение: -28445
Аз не разбрах убиеца 100% ли е от герб или процентното съотношение е малко по различно???
6
5
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 67928 | Одобрение: 8633
Това мисля ,че беше излишно да се публикува и разространява като информация.Има деца които го слушат и гледат вероятно и четът ,а това не бива.Навсякъде по света медиите си пазят децата от такива информации ,но при нас филтър няма само си търсим сензация и съвсем сме станали безчувствени.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама