"Флагман": Костадин припадна от глад на улицата, докато си търси работа

11.01.2019 / 23:42 8

flagman.bg

Покъртителна история за обезверения Костадин, който тръгнал за Поморие да търси работа, разказаха очевидци, цитирани от "Флагман".

Мъжът не бил ял и пил нищо с дни и вървял по главния път. Съвсем близо до целта обаче, силите го напуснали и той припаднал, пише Флагман. Строполил се с отворени очи пред колите, никой не спирал, подминавали го и гледали. До него имало човек, който звънял на 112, спрели очевидците и... лекар със сив джип.

СНИМКИ ТУК

Вижте цялата хронология, която "Флагман" публикува за днешния инцидент, от която ще ви побият тръпки:

"Преди час пътувахме към Бургас и преди изхода на Поморие колите започнаха да ни примигват. Помислих си, че има полиция и намалих. Да, ама не, имаше спряла кола от едната страна на платното, а от другата страна - човек, говорещ по телефона. До него беше проснат друг човек, веднага спряхме да помогнем. Първоначално си помислихме, че е блъснат и моята приятелка не слезе от колата. Когато се доближих до човека, го попитах какво стана, а той ми обясни, че, докато е минавал, пешеходецът е припаднал и той в момента звънял на линейка и полиция.

Човекът лежеше проснат на земята с широко отворени очи, нямаше видими рани или охлузвания. След малко дойде един полицай с патрулна кола, говореше по телефона с колегата си и го извика да дойде на място. Колите минаваха бавно и гледаха какво се случва, тогава спря сив джип (не беше скъп). Човек с очила на видима възраст около 50 години се притече на помощ. Полицаят му каза да не го пипа, а той отвърна "Аз съм лекар". Попита го за името и той каза: "Казвам се Костадин, но ми се вие свят и не мога да мърдам". Когато го попитаха - ял ли си, пил  ли си,той каза - не, от колко време  - не знам.

Ужас беше, оказа се, че е припаднал, защото не е ял с дни. Имахме само бутилка минерална вода в колата и изтичахме да я донесем в очакване на линейката. Полицаят го попита: "Коце, какво правиш в Поморие", а той отвърна: "търся си работа"... тъжно нали, драги ми господа - Българите припадат по улиците, докато си търсят работа...", завършват историята си свидетелите на инцидента.

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
0
мучо (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
а не така цецо пъпеша/ казва че всичко е добре / той президента е виновен / разделя народа на бедни и богати/ тъпия пъпеш дано да те видя м/у каранфили до тъпата ти глъва / а дано и бб до тебе няма  да е зле
5
1
45 (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
тиквата  дебела нали си е добре,охранен,пазят го  за какво да мисли
9
0
1 (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
АЗ БЯХ "ВРАГ НАРОДЕН " ЗА КОМУНИСТИТЕ .  НО... ТРЯБВА ДА ИМ ОТЧЕТЕМ, ЧЕ РАБОТА ИМАШЕ ЗА ВСЕКИ,  СТОЛОВЕ С ЕВТИНА ХРАНА..... ПАК ИСКАМ ДА СЪМ "ВРАГ" , НО ДА ЖИВЕЯ В ДОБРЕ УРЕДЕНА ДЪРЖАВА . ДА ИМАМ СЪЩИЯ ДОСТЪП ДО ХРАНА И ЛЕЧЕНИЕ.
2
7
якошиба (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ОХУ БОХУ ИМА КЛОШАРИ-ПЕНАР НА НЕМСКИ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА В БЕРЛИН И НИКОЙ НЕ Е УМРЯЛ ОТ ГЛАД А ОТ ПРЕПИВАНЕ  И КАТО СЕ СБИЯТ ЗА ПАРИ ОТ НЯКОЯ ДАЛАВЕРА
2
10
Калитко (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тази статия малко Шехерезада ми звучи
4
9
оху боху (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
В БЕРЛИН САМО НЕГО ЧАКАТ, ОПЪНАЛИ СА ЧЕРВЕН КИЛИМ ....
31
2
якошиба (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЖЕСТОКАТА БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ-МОЖЕ ДА УМРЕШ ОТ ГЛАД И ЧЕСТ МУ ПРАВИ НА ЧОВЕКА ЧЕ НЕ ПРОСИ  И КРАДЕ А ТЪРСИ РАБОТА-КОЦЕ СПЕСТИ НЯКАК СИ ПАРИ И СЕ ДОБЕРИ ДО БЕРЛИН БРАТКО -ТАМ ИМА ПРИЮТИ ЦЪРКВИ И ДОРИ ДА СИ ПЕНАР-КЛОШАР НЯМА ДА УМРЕШ ОТ ГЛАД
20
2
50/50 (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Като намери(ако намери)ще припада от работа.Не е сигурно дали ще се нахрани.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама