ГЕОРГИ ХРИСТОВ с голям Коледен концерт - изповед във Варна със симфоничен оркестър и балет

08.12.2018 / 22:50 0

Държавна опера – Варна подготвя уникалния спектакъл на любимеца на българската публика в края на декември

 

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще зарадва публиката си във Варна с празничен биографичен концерт-спектакъл „МОЯТ ПЪТ…” на 28 декември от 19:00 ч. в Зала 1 на ФКЦ.

 На сцената Георги Христов излиза с оркестъра и балета на Държавна опера - Варна и своя бенд, за да представи един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и над 40 души участници. 

 За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините, които ще бъдат представени в биографичния концерт. 

 Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин с нови аранжименти за симфоничен оркестър и бенд. Балетът на Варненска опера ще допълни пищността на подготвяния спектакъл, превръщайки го във феерия от чувства и емоции. 

 Впечатляващият концерт Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

 Обичаният изпълнител подготвя и национално турне „МОЯТ ПЪТ…”, което е голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена, заедно с оркестъра и балета на Държавна опера - Варна.

 БИЛЕТИ: В системата на Ивентим, в бензиностанции OMV, Български пощи

и в билетните каси на Държавна опера Варна - пл. Независимост 1, тел. 052 665 022 и Фестивален и конгресен център - тел. 052 685 214

*публикация
 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама