ГЕОРГИ ХРИСТОВ взриви ВАРНА с грандиозен спектакъл

31.12.2018 / 10:09 0

Истински фурор предизвика концертът на Георги Христов вчера във Варна. Зала 1 на ФКЦ се оказа малка за стотиците почитатели на най-обичания български изпълнител. Авторският концерт-спектакъл „МОЯТ ПЪТ…”, в който  самият Георги Христов е сценарист, успя да развълнува и трогне всички присъстващи. За първи път във Варна Георги Христов представи новата си мащабна продукция. На сцената любимецът на публиката бе заедно със симфоничния оркестър и балета на Държавна опера – Варна и със своя бенд. Партньор на проекта е компания “LM SI GROUP“. Диригент и аранжор на вълнуващата програма е маестро Ганчо Ганчев.

Приглушена сцена с коледна елха и лъч светлина върху впечатляващо кресло, масичка с дискове и плочи и разхвърляни листи по земята посрещаха зрителите още с влизането. Усещането за нещо различно и специално завладя публиката с впечатляващото появяване на Георги Христов на сцената, заедно с балета на операта. С неподправения си стил и харизма, той за първи път в кариерата си допусна почитателите си от Варна толкова близо до своя свят, разказвайки за живота си. Смешни и тъжни истории се редуваха с откровения и спомени за различни периоди в богатия творчески път на изпълнителя. Едни от емблемите на неговото творчество оживяваха по различен начин с надигната завеса зад кулисите на създаването им. Георги Христов отвори сърцето си и получи обратно тази обич в силните аплодисменти през сълзи от радост.  Един от най-емоционалните моменти бе появата на двете малки балерини Елеонора и Стефани, които пресъздадоха в танц песента „Илюзия”.

Впечатляващият спектакъл продължи над  2 часа. Над 40-те артисти на сцената показаха високия професионализъм на варненската опера - достоен партньор на Георги Христов в този проект. Любимецът на поколения българи смени няколко стилни тоалета в любимия черен цвят. Георги Христов допълни усещането за съкровеност и близост с публиката с многобройни слизания сред своите почитатели.

Изправената на крака зала не спираше да го аплодира и пее заедно с него през цялото време.

Георги Христов обеща на почитателите си, че това е едва началото на поредица срещи с тях в страната. Обичаният певец изказа своето щастие, че именно във Варна може да ги поздрави в едни от най-светлите дни в годината. Финалната песен „Бог се роди, Коледо” изправи на крака залата, която изпрати своя идол с нестихващи аплодисменти дълги минути след неговото прибиране зад сцената.

 

*публикация

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама