ГЕРБ Варна хвърлиха тежки обвинения: Моряците от “Царевна” не са изтеглени по-рано, за да се спаси корабът

19.04.2022 / 10:42 11

Снимки: Булфото и БНТ

"Има ли някой, който да вярва на министър-председателя вече?". този въпрос зададоха от ГЕРБ/СДС-Варна, които свикаха пресконференция и коментираха ситуацията около кораба “Царевна”, както и действията на държавата по въпроса.

Те твърдят, че се съмняват, че моряците от “Царевна” не са изтеглени по-рано, за да се спаси корабът. Тези съмнения изрази варненският адвокат и депутат от ГЕРБ Бранимир Балачев, съобщава "Нова Варна".

“Ние не сме убедени, че българското правителство направи всичко необходимо тези заложници на войната в Украйна да бъдат освободени още непосредствено след първата седмица от началото на войната”, заяви Балачев.

“Заявявам днес, че утре сутринта ще внеса в НС питане, за да се избегнат всякакви спекулации с това дали някой на някого се е обаждал. Имам предвид от българската страна, на украинската и на руската”, продължи той.

“Има ли някой, който да вярва на министър-председателя вече?”. Този въпрос отправят от партията.

Подхваща се и въпросът за Морската градина във Варна. От ПГ обръщат внимание, че тя трябва да е за децата, велосипедистите и варненците, които искат да се разхождат на нейната територия.

“Къде остана грижата за чистотата на въздуха и грижата за това Морската градина да бъде пешеходна зона?”, запитват от ГЕРБ.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
колю (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7810 | Одобрение: 1285
само точева шъ упраи работата....
може и по-добре
2
0
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 134885 | Одобрение: -1915
Спокойно абсолютно всеки клиент на тоя олигос са задълго в Панделата. Дори и кмета Потник ще е там.Още по-хубавото за бандюгите е че като ги вкара в панделата продължава да ги краде ,докато стигнат просешка тояга. Много е полезен циганския адвокат.
2
0
Серж (преди 2 години)
Рейтинг: 161720 | Одобрение: 31820
Точно това некадърно ченге, уволнено от милицията ли се явява защитник на Варна, Морската градина и чистият въздух? Жива да не бях!!!:woot:
1
2
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 149000 | Одобрение: 23460
"“Има ли някой, който да вярва на министър-председателя вече?”. Този въпрос отправят от партията" ас ще отговоря на този вапрос с друг. остана ли някой които да вярва на вашия министър прецедател? или бог слънце или каквото там го наричат от сектата герб?
6
0
2134 (преди 2 години)
Рейтинг: 2253 | Одобрение: 473
"Подхваща се и въпросът за Морската градина във Варна." ,“Къде остана грижата за чистотата на въздуха и грижата за това Морската градина да бъде пешеходна зона?”, запитват от ГЕРБ  ---  А кмета на Варна от коя партия е ? А мнозинството в общинския съвет от коя партия са ?
3
4
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
А сега защо корабът още е там, като е "освободено" пристанището от руските освободители?
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
6
1
krasko (преди 2 години)
Рейтинг: 15461 | Одобрение: 5081
Не мога да разбера защо продължават да дъвчат тази стара партенка за моряците. 100 мераклии излязаха да оспорват, да се бият в гърдите и да хвърлят кистели по вентилатора. Хората са спасени..млъкнете най-сетне !!!
4
0
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 128679 | Одобрение: 4734
Хайдукат Балачев както винаги ЛЪЖЕ !!!
Всеки да си получи заслуженото !
6
1
колю (преди 2 години)
Рейтинг: 7810 | Одобрение: 1285
Бранко, те навремето и на теб в полицията ти повярваха, ама после те изхвърлиха като кирливо коте.....и се оттърва от по-тежки последици......
може и по-добре
6
1
krasko (преди 2 години)
Рейтинг: 15461 | Одобрение: 5081
А няма ли КОЙ да му оскубе брадата с пинсета на този самозабравил се пуяк ???
8
0
Ando (преди 2 години)
Рейтинг: 2616 | Одобрение: 646
И някой във Варна, който да вярва на Балачев?Има ли партия , която да не е обрисал?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама