ГЕРБ готвят блокада на линията Пловдив - София

09.07.2021 / 00:00 6

Кадър Б.Борисов и БТВ

ГЕРБ може да блокират линията Пловдив - София.

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев излезе с гневна позиция след обиските на МВР в дома му, в офиса му и във фирмата на семейството му по подозрения за търговия с гласове.

Ето какво пише Мараджиев:

"Да "изчегърташ" нещо е много трудно! И всеки да знае, че излизат мазоли! А тези мазоли се надуват и после се пукат. И стават мехури. И страшно боли! И тогава викаш доктор! А докторът идва на 11-и с бюлетина номер 5! Нито обиски в дома ми, нито в общината, нито в семейната фирма, нищо не може да ме накара да живея в страх. 1990 година основах фирма "Демокрация". Тогава не се уплаших, сега ли?! За тези хора, които стоят зад мен, съм готов на всичко! Благодаря, приятели!

Оттук нататък при всяка проява на сплашване ще получите нашия отговор. И ние можем да правим барикади. И ние можем да затваряме жп линии и магистрали! И ще го направя! В името на демокрацията и справедливостта! Скачах през 90-те, но и сега мога! Не съм забравил! Десетки хора от Стамболийски и общината са привиквани и заплашвани. И общински съветници, и хора от бизнеса.

Бъдете сигурни, че ако репресията не спре, блокирам жп линията Пловдив – София. Още утре (б.ред днес изказването е от вчера). Това не е емоция. Това е отговор, който заслужава всяка една репресия и заплаха. Да обвиниш в купуване на гласове 77-годишните ми родители?! Срам за тази държава! Не искам извинение! Благодаря за днешната акция, че ме направи по-силен!"За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 134225 | Одобрение: 5495
ГЕРБ  използвот терористични  методи.
Всеки да си получи заслуженото !
4
5
sn1p3r (преди 2 години)
Рейтинг: 13542 | Одобрение: 2727
стъки дали ще протестира срещу барикадата.
п-и-к е най-ибрикчийската медия. Ако имаше някаква журлаистическа етика, щяха да забранят недоносчето на Недялко.
3
1
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36879 | Одобрение: 8184
Еееххх, па затваряйте, дано се случите на някой пиян железничар, па влака да не спре... еееххх... размечтах се.. Усмивка
6
2
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 151189 | Одобрение: 23769
"И ние можем да затваряме жп линии и магистрали" ха ха ха тея сериозно ли ще затварят жп линя??? това изкам да го видя. само да не стане като онея крави дето след минаване на влак се разделиха на 2 части. интересно що за идиот трява да си за проваш да спреш български влак.
8
2
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 345178 | Одобрение: 55968
Този, ако е оня вдясно защо ми прилича на представител от малцинствата.....? Че и страшно лют го раздава бе.....! Може да застане на пътя на бързия влак с гордо вдигната глава.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
7
2
Свободен (преди 2 години)
Рейтинг: 2261 | Одобрение: 196
Тоя му идват в повече партизанските филми, отива и той в канала скоро.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама