Гаджето на Феди Башур покрусена от загубата! Говори само за него, а родителите ѝ са в паника

13.06.2018 / 16:21 3

Деспина е неутешима след загубата на Феди Башур. Синът на любимия на певицата Емилия почина след инцидент на пътя. Всички близки са потънали в скръб, но ударът на съдбата понася и неговото гадже. За хората, с които довчера са споделяли общи моменти, безмерната любов на двамата е била трогателна гледка. Днес те не знаят как да помогнат на Деспина, нито имат думи, с които да облекчат състоянието й, пише „Галерия“.


 
Красивата студентка в САЩ се е затворила тотално в себе си и единствените й коментари са свързани с миналото й с Феди. „Той ще остане винаги в сърцето ми, бяхме сродни души“, повтаряла често тя.
 
Изказванията й обаче са лаконични и пропити със задушаващи емоции, които тя се опитва да сдържа, за да не рухне окончателно.
 
Родителите на девойката са в паника, защото в момента тя трябвало да се концентрира предимно върху обучението си в престижен университет за предприемачи, но очакванията не се оправдават.
 
„Няма сила на света, която да накара Деспина да загърби Феди и да гледа напред. Прекалено рано е, двамата се обичаха като по филмите, пътуваха в чужбина, бяха просто едни щастливи млади хора“, разказват близки на семейството.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
5
ДО ЗЪЛ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
КАКЪВ ТИ ЧИЧО БЕ? ТО Е ДЕТЕ/МЛАДЕЖ ТАМАН СТАНАЛ!! ТИ СЛУЧАЙНО ЗНАЕШ ЛИ НЕЙНОТО СЕМЕЙСТВО С КАКВИ ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ Е ЧЕ ВЕДНАГА ГО ОБЪРНА НАТАМ. ТЯ Е ДЕТЕ, ТОЙ Е БИЛ ДЕТЕ И СА СЕ ОБИЧАЛИ- ТОЛКОЗ! А ОТ КОМЕНТАРА ТИ ПРОСТО ЛЪХАТ КОМПЛЕКСИ - ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ. ЖАЛКО ЗА РИОДИТЕЛИТЕ ТИ ЧЕ НЕ СА ТЕ НАУЧИЛИ НА ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА- ДА НЕ ЗАВИЖДАШ И ДА НЕ ЗЛОБЕЕШ. ОСОСБЕНО КОГАТО ИМА ТАКАВА ТРАГЕДИЯ. ПС- МРАЗЯ ЧАЛГА, ЕМИЛИИ , ПРЕСЛАВИ И АЗИСИ ,НЕ МЕ КЕФЯТ И АРАБИ, НО ТОВА НЕ Е ПРИЧИНА ДА ЗЛОРАДСТВАМ
3
5
шнур (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
и кой е виновен, че бухура се утепал и не може да спонсорира
6
7
зъл (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Как няма да е нещастна като вече го няма "чичко паричко". Дали аджеба се е бръкнала барем веднъж за пътешествията в чужбина , или си е плащала само със свирки ?!!!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама