Гала: Съюз между Русия и Китай не вещае нищо добро за човечеството

15.03.2021 / 20:14 11

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Кадър Нова тв

"Русия и Китай обединяват усилията си за космическа база на Луната", каза водещият и певец Юлиян Константинов в студиото на Гала и "На кафе". "Само САЩ няма да я използват заради страх от кражба на технолии от страна на Китай. Китайците от дълго време се опитват да вървят по стъпките на Русия. Но пък знаем за братята северномакедонци, че Луната е тяхна" - добави той.

Гала поде темата: Съюз между Русия и Китай не вещае нищо добро за човечеството.

"Не знам какво ще стане в Северна Македония, както е всеизвестно Луната е тяхна", каза Константинов.

"Нека поздравим братята северномакедонци, обаче, шегуваме се", замаза положението Гала. 

"Аз съм съгласен китайците да се сбират всичките, да се изнасят на Луната, да си вземат и вирусите, да си ги носят натам и да се махат от тука. Да си вземат биохимичните оръжия", намеси се актьорът Дарин Ангелов.

"Трява да си вземат прилепите, маймуните и всичко, което ядат, между другото", добави Никол Станкулова.  

Кристина Патрашкова обаче влезе със защита: "Китайците имат изключително амбициозна програма. Китайска сонда е взела пръст от Луната за изследване. Превземането на Космоса е въпрос на космически престиж. Аз съм против тези антикитайски настроения, това е народ и култура. Много харесвам японка и китайска култура, мода и др." - добави тя. 
 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
хабиби (преди 10 месеца)
Рейтинг: 4928 | Одобрение: 1118
До къде стигнахме!?!?!? Момиченцето на късмета - Галя свирката от Плевен, заедно със "светила", като Станкулова и Ангелов, да дават оценка на световната политика?!? То да се смееш или да плачеш? Ако това е интелигенцията на България, то по-скоро да закриваме държавата!
3
0
Варна (преди 10 месеца)
Рейтинг: 90400 | Одобрение: 38905
и аз така мисля, че не сме за ЕС. България е само географски в Европа, но мястото ни съвсем не е към европейския свят. по-скоро към Армения, Грузия нещо такова трябва да се равняваме
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
4
0
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Снайпер цитира Сидеров, а Сидеров цитира предсказанията на няколко екстрасенса, в това число и Ванга.....Тя казваше, че държавите са като хората и принадлежат на определени от звездите астрални групи, а България не принадлежи към Запада и рано или късно ще отиде там където и е мястото....Така също тя казваше, че българите няма да са щастливи в Европейския Съюз и това беше още преди 1996, т.е. преди България да скочи в блатото на ЕС.....В настоящият момент съвсем малък процент от "българите" имат материална полза от ЕС и затова защитават членството ни там, а всъщност ЕС цоца от България повече, отколкото дава.....Дават на предателите, за да подържат статуквото на територия и държавичка от третия свят за изпомпване на земните богатства и човешките ресурси.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
6
4
Ванката (преди 10 месеца)
Рейтинг: 11681 | Одобрение: 2586
Простите хора, които се изказват също не вещаят нищо добро! А нима еврогейския съюз е добро? А нима нато е добро госпожо гала?! Името и го пиша с малка буква и фашисткия съюз с малки букви защото не заслужават големи ;)
Простите хора лесно се манипулират и управляват!
0
5
MrVain (преди 10 месеца)
Рейтинг: 957 | Одобрение: 162
Веднъж тази кукумявка да даже нещо умно.
5
0
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Българите първи на Луната....Рота войници каца на Луната. Старшината ги строява и им обяснява: - Онзи кратер вляво от мен виждате ли го? - Да. - Там ще ни е спалното помещение. А онзи вдясно? - Да. - Там ще ни е консерваторията. А онзи зад мен? - Да. - Там ще ни е обсерваторията. Някакви въпроси? Редник Иванов: - Разрешете да запитам. - Казвай, Иванов! - Спалното помещение е ясно - там ще спим, консерваторията е ясна - там ще си държим консервите, но за какво ни е обсерватория? - Идиоти, вие да не искате цялата Луна да обсерете!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
Снайпер (преди 10 месеца)
Рейтинг: 12490 | Одобрение: 3420
Волен Сидеров: Помнете ми думата. Бъдещето на България е в Евразия и в Православието
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама