Галин Стоянов: Добре е акълът да е първи, сърцето второ

08.11.2019 / 13:27 0

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрик коментира успеха на своя тим срещу Спартак Плевен в НБЛ така:

"Някои от нещата, които бяхме предвидили в защита, се получиха, за сметка на други. Маринчешки преподаваше. Имахме идеи откъде да помагаме, но Коев игра 39 минути, а много е трудно да помагаш на много добър стрелец. Друга задача бе да ограничим вкарвачите им, успяхме с Мартин Маринов, Константин Коев, Николай Титков. От страна Ники Маринов е модел за подражание, уникален мотор на отбора и Маринчешки ни създаваха огромни проблеми. Но не беше целият отбор, ако вкарваха всички, по 110 точки и трудно щяхме да ги бием."

"Искам да отлича Симеон Илиев, който игра с болки в кръста. Джими Гавин е отговорен за 46 от нашите 88 точки. Ники Георгиев и Веско Георгиев също имаха важни изяви. Гордея се, че момчетата бяха с главите си. Добре е акълът да е първи, сърцето второ. Имаме резерви в агресията и енергията си."

"Младите трябва да си заслужат шанса на тренировка, ако ги виждате на терена, значи са заслужили. И колко време са на терена зависи от тях. Така ще е оттук-нататък. Тези, които се раздават на 100% ще получават и минути, и ще са на игрището. Които не го показват, те да му мислят.""Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама