Гърми чудовищен скандал във Варна! Съветник разкри шокиращо: Парите за бул. “Левски“ свършиха

19.12.2018 / 14:24 64

Снимка: Морско око

В общественото пространство се коментира обстоятелството, че изпълнението на проекта за новия бул.“Левски“ се бави заради липса на капацитет на изпълнителя и необходимост от дофинансиране на проекта за цялостното изграждане на булеварда.

Това заяви независимият общински съветник Григор Григоров на последното за годината заседание на Общинския съвет, пише Дарик Варна.


Григоров отправи питане към кмета на Варна каква е общата сума, предвидена по договор за изпълнението на проекта за бул.“Левски“ и каква част от нея за изплатени към момента. Съветникът поиска да разбере и какви са сроковете по договора и анексите към него, ако има такива, за приключване на строително-монтажните дейности и въвеждането в експлоатация, както и предвижда ли се увеличаване на средствата и санкции за изпълнителите, при неспазване на сроковете.


От възможността да отправят питане към кмета се възползваха още няколко общински съветници. Костадин Костадинов повдигна няколко въпроса, един от които е свързан с общинския паркинг до кръстовището на бул.“Сливница“ и ул.“Струга“, премахнат заради изграждането на бул.“Левски“. По негова информация паркингът е обслужвал обитателите на 102 апартамента от блоковете в близост. До момента са подадени 3 жалби от потърпевшите, без на тях да е даден отговор от местната власт къде ще могат да паркират колите си.

Милена Георгиева (БСП) алармира за неработещи специализирани асансьори в подлезите във Варна. След подадени до нея сигнали и личните й наблюдения като майка,  съоръженията не работят от месеци, а някои и от повече от година. Тя поиска да разбере каква е причината.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
24
6
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 69708 | Одобрение: 35483
до възмутения. как не те е срам, бе, пуяк. за каква благодарност говориш? Какво е направил Портних, че да сме му благодарни. Той и всички гербери трябва да сте благодарни, че още не сме ви натикали по затворите, но и това време ще дойде само да падне Бойко, който ви пази. А това ви е вечната песен на тъпите крадливи гербери, че който е против вас е червен. ами аз не съм и никога не съм бил. нито съм гласувал за БСП нито съм бил член, а положението в града е трагично. Трябва да си сляп или да имаш някаква корупционна изгода от цялата некадърност и рекет, който е завладял града.
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
13
11
n eXu s (преди 1 годинa)
Рейтинг: 187282 | Одобрение: 33037
Кметът на Пловдив също е от Герб, обаче там се създават здраво паркове, привличат се инвестиции, отварят се нови азиатски заводи.... Вечер като излезеш в Пловдив на Главната, не можеш да се разминеш с другите - всичко ври и кипи. А в сегашната Варна селските дебили пърпорят обратно до Толбухин всяка вечер и на площада я има трима-четирима, я не. Мой южняшки приятел се изуми, като му казах, че тук навсякъде по сградите заключват рулата тоалетна хартия, че селтаците ги крадат. Човекът каза: "Божеееее, не може да бъде!" Има огромна разлика между северния селски дебил и южния такъв.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
62
2
Atna (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5206 | Одобрение: 2236
Фирмата изпълнител нямала капацитет ?! Ами като няма капацитет наемете друга и да се кординират заедно както е на запад! Ама не. По-добре го влачете проекта с години, важното е Хидроидиот да усвои всичко!
58
9
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 115344 | Одобрение: 2019
Тези кръгови бяха напълно излишни и натовариха допълнително бюджета......Ха честита втора дупка на варненци....Кой ще я купи.....? Кой ще купи белите манастири майнольо......?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
48
5
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 69708 | Одобрение: 35483
та сметките показват, че само за няколко месеца този кмет и този общински съвет са ви докарали около 300 милиона лева чисти загуби на варненци
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
63
6
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 69708 | Одобрение: 35483
та така. общината е в нещо като фалит. дупка 10 милиона в бюджета, теглят заем от 50 милиона за безсмислен яхтен кей, който няма да носи нищо, пръскат 50 милиона на Гергов за дупката, която няма да носи нищо, подариха земя за 50 милиона на стадион Варна, който няма да носи нищо и няма и да стане и за капак 130 милиона прахосани за да разкопаят водещата от никъде до никъде отсечка наречена бул. Левски. това обяснява терора, който са наложили над хората с безумните фишове, които лепят наред в центъра, както и това че пращат частни съдия изпълнители за 1 ден просрочен данък боклук. умственото безсилие на управляващите води до рекет над народа. ще ви мачкат, докато ви убият
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
53
2
Atna (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5206 | Одобрение: 2236
> Поради отсъствието на кмета Иван Портних заради служебен ангажимент Какви са тези ангажименти по време на общинско събрание?! Пак се е надрусал от сутринта този мизерен наркоман.
42
5
клюкар (преди 1 годинa)
Рейтинг: 4116 | Одобрение: 1836
Варна Град образец как може да се краде Ще спечели класацията дори пред Витошка в София
аз
51
6
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 69708 | Одобрение: 35483
За какво са кръговите ли? Ами единственият смисъл е че оскъпяват проекта . напълно безсмислени са освен че са опасни и със сигурност ще има загинали в тия процепи. в тая тъничка мантинела ако се засили някой автобус не ми се мисли какво ще стане. после пак като на Своге ще се чудите шофьора ли и виновен или некадърния проект
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
44
3
tonivp (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1978 | Одобрение: 868
За къв чеп е това кръгово никой не знаеГняв
52
8
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 69708 | Одобрение: 35483
само като гледам тази дупка насред градската магистрала Владислав и се чудя какъв кретен може да сътвори подобна убийствена глупост. Е сега трябва да има прокурор, а не като се избият хората. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
71
8
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 69708 | Одобрение: 35483
има една приказка преди да лапнеш нещо да си го мериш отзад дали ще излезе. имаме кмет, който се впуска в хазартни начинания без оглед на умствения си капацитет и всеобщата некадърност, която цари по всички етажи на общината и обръчите от фирми около нея. естествено, че няма да има пари като първо строиш резиденция на дружба , а после каквото остане за булеварда. дано да паднат по-скоро ГЕРБ и да влиза прокуратурата навсякъде. то май няма друг начин във Варна
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама