Ген. Атанасов се скара на Виктор Николаев: Не ми задавайте въпроси като на оперативен работник

26.05.2023 / 08:43 3

кадри Нова телевизия 

Редактор: Веселин Златков

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов заяви, че Радостин Василев е само инструмент, а зад неговата атака със записи стоят сили, които искат да осуетят съставянето на редовно правителство. В интервю по Нова телевизия, че зад компроматите стоят две групи. Едната е с център президентството и хора там, на които им се е усладила служебната власт. Другата група са хора в ГЕРБ, които са против правителство с ПП-ДБ.

Атанасов заяви, че не може да каже дали държавният глава Румен Радев е лично свързан с атаката, но е 100% убеден, че в нея има връзка с институцията му. Той каза също, че скандалът е с цел да се възпламени “номенклатурата” в ГЕРБ.

Лидерът на ДСБ влезе в конфликт с водещите Виктор Николаев и Мира Иванова след като те му зададоха много въпроси по същността на това как са правени записите, определяни от Радостин Василев като скандални. “Вие ме питате като оперативен работник, аз съм съпредседател на парламентарна група”, обиди се ген. Атанасов.

Той все пак заяви, че не знае дали новият председател на парламента е нареждал проверка на залите в Народното събрание за устройства, които правят записи. НСО няма задължение да прави това, уточни ген. Атанасов.

Службите за сигурност са пробити, заяви също той и подчерта, че войната в Украйна е показала, че в тях са възможни пробиви. Интересът на Русия е страна като България да няма стабилно правителство и да не гласува помощ за Украйна, коментира Атанасов. Той направи паралел с опитите да се осуети редовното правителство и това, че пет дена президентът Радев не е връчил втория мандат. Атанас Атанасов обаче подчерта, че редовно правителство ще има, като в него е възможно освен Мария Габриел ГЕРБ да имат и други представители в него, например на ниво зам.-министри.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
уйчо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 88312 | Одобрение: 117
И като го чукнеш по каската, ще прибира главата и краката целия ще се скрива отдолу. Пусто дръво...
1
1
kjk (преди 9 месеца)
Рейтинг: 36308 | Одобрение: 4103
На пушката ще и се сурка приклада по земята!!!Ако си сложи каска окоп не му трябва,ще ходи като костенурка гнома!8-)
4
0
kris (преди 9 месеца)
Рейтинг: 327171 | Одобрение: 50941
На този жабок много ще му отива една каска и пушка в окопите на Окрайна.....Да подбира и другите Атлантогейьове, че да ни освободят от себе си......!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама