Георги Димитров, който преби ученичката Барбара: Не бе редно да я удрям в главата. Момче й тегли ритник в корема, можеше да има смърт

15.03.2019 / 08:05 3

Кадър: Нова Тв

В „Здравей, България” по Нова Тв възпитателят Георги Димитров, който преби 16-годишната ученичка Барбара в училище „Св. Св. Кирил и Методий” в Ловеч, разкри своята версия за случилото се. Димитров призна също, че е пуснал молба за напускане.


Ето какво каза Георги Димитров:

„Дърпаха се коси, имаше бой. Другото момиче искаше да се отърве и то бе хванало косата на Барбара. Извиках: „Не си дърпайте косите.” Тя я пусна, но Барбара - не. Предприех действия, за които съжалявам, да ме извиняват, но за момента това ми дойде. За мен беше стресиращо. То крещене, викане, биене, буквално след секунди връхлетя приятелят на другото момиче, което го биеха. Тегли един ритник в корема на Барбара, може би от удара Барбара пусна косата на момичето, и ако не бяхме ние, момчето щеше дя е пребие. Щеше да стане жертва Барбара. Можеше да стане някаква смърт. Или поне в болница да се тича.

Барбара се е била с четирима човека. С нея работят ресурсен учител, подавани са сигнали в детска педагогическа, понеже тя е агресивна, понякога е добра, понякога не. Говорих с родителите й, извиних им се, казах им, че съжалявам, че съм постъпил по този начин, но нямаше друг начин.

Аз съм възпитател, треньор по борба, не съм я ударил толкова сериозно, не е припадала Барбара.

Сигурно не е редно да я удрям по главата и аз го оценявам, че не редно, просто в момента не знаех какво да правя, много тежко го преживях. Това за мен беше един голям шок. Две вечери не съм спал. Родителите  трябвало, като виждат, че детето е лабилно, да си го водят на лекар. Има лекарства, които да пие, за да може детето да бъде стабилно психически.

Аз пуснах молба за напускане на училището. Поемам някаква отговорност и поради тази причина си пускам молбата. Оттук нататък каквото решат полицията и прокуратурата.”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
20
2
Евстати (преди 2 месеца)
Рейтинг: 3627 | Одобрение: 1982
Ся човека ше опере пешкира че тва лудото цигане се е било, малко му е боя дето е яло. Като не е ок психически има психиатрии да си го чуват там, ебати. Жалко за учителя сега ще му разгонят фамилията псевдоорганизациите дето пазят мангалите...
24
3
Darth_Revan (преди 2 месеца)
Рейтинг: 5152 | Одобрение: 1327
Пребил???Вие луди ли сте бе дейба и курника ви???На това пребиване ли му викате?Ударил я няколко пъти и толкова!Щом на тва му викате пребиване значи не сте яли бой!От мухата слон правите,педали такива!Сигурен съм,че ако някой пръдне вие ще се насерете,че и цял ден ще ходите с осраните задници без да разберете!
https://www.youtube.com/channel/UCsgKzIyHP7LsdxaafT2LMxA

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама