Георги Христов ще пее отново за своята любима публика през летните месеци в Бургас, Варна и Пловдив

03.07.2020 / 06:16 0

Георги Христов продължава турне 2020 в градовете Бургас на 16.07, Варна на 24.07. и Пловдив - 13.08.

Великият глас на България се завръща в градовете Бургас, Варна и Пловдив на летните сцени с един много специален концерт поради желанието на неговите многобройни фенове. Въпреки тежката епидемична обстановка Георги Христов първи в България прекрачи прага на залите, които бяха затворени заради Ковит -19. Проектът му ‘ Моят път” предизвика голям интерес сред почитателите и изпълни концертните салони без страх от пандемията , а с въодушевление! Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди екзалтирани хора, очакващи отново и отново да го гледат !

Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие, и тази година гр. Бургас, Варна и Пловдив са включени в турнето на емблематичния изпълнител Георги Христов! Любимите изпълнения на великия глас и новите му песни, превърнали се вече в хитове, ще прозвучат по уникален начин на живо в съпровод на оркестъра на Държавна Опера Варна под диригентството на Маестро Ганчо Ганчев. Легендарният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването им през годините

Впечатляващият концерт на голямата звезда - Георги Христов ще ви остави без дъх още от самото начало, превеждайки ви през моментите от бурната му кариера . Пред него винаги остава предизвикателството да ви завладее с оригиналност и нестандартност!

 

Билети се продават в Ивентим БГ за всички градове.

За Варна: на касата Опера Варna, на касата на ФКЦ- Варна

За Бургас: каса „Часовника” тел и Летен театър

 

*публикация

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама