Гешев от Гоце Делчев: Не съм виждал комуникацията между Бобоков и Борисов

02.07.2020 / 11:51 1

Проблемът на българската държава е, че в затворите най-често са социално слаби хора. Проблемът е, че не влизат хора, които разполагат с власт и пари, в затвора, коментира още Гешев, пише "Епицентър".

Целта на съвместните действия на Прокуратурата и МВР е резултатите от борбата с битовата престъпност да са добри. Ние не можем да оправим проблемът с образованието и безработицата, но можем да намалим нивото на престъпността. Това каза главният прокурор Иван Гешев на посещение в Гоце Делчев.

"Когато знаеш, че в някои градове ще дойде главният прокурор, вътрешният министър, главният секретар на МВР, някой би трябвало да се замисли", коментира Гешев. 

Относно Пламен Бобоков Гешев коментира, че не следи творческата дейност на обвиняеми и подсъдими лица и не е видял комуникацията на Бобоков и премиера Бойко Борисов. "Дали ще има бъдат повдигнати нови обвинения могат да кажат само наблюдаващите прокурори", каза още той.

"Ако отидете във всеки един затвор всички ще кажат, че са невинни, че са репресирани, че е от резултат на съдебна грешка. Проблемът на българската държава е, че в затворите най-често са социално слаби хора. Проблемът е, че не влизат хора, които разполагат с власт и пари, в затвора", коментира още Гешев.

Специализирана операция срещу битовата престъпност е стартирала тази сутрин в Гоце Делчев и близкото село Абланица. Проверяват се автомобили и лица от криминалния контингент.

Очаквайте подробности!За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Blue hills (преди 3 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Каскет, ти изобщо виждаш ли? 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама