Главният инженер на G&D electro group:"Реакцията на хората за нашите украси ни вдъхновява"

16.11.2020 / 19:14 0

• Г-н Павлов, Коледа не е близо, но благодарение на украсите, които Вашата фирма G&D electro group създава, варненци вече усещат топлите зимни празници. Разкажете в кои търговски обекти и обществени места можем да се насладим на коледната атмосфера, сътворена от Вас, и къде Ви предстои да работите?

- Към момента сме ангажирани основно с поставянето на коледните декорации на трите мола във Варна, като нашата цел е до 20 ноември да завършим монтажните дейности. Търговските центрове в града през последните години са първите сгради със светеща коледна украса и дават ясен сигнал на варненци да си извадят украсата по домовете. След като приключим с трите мола започваме работа по офис сгради в града и няколко интересни проекта в Община Разград.

• От кога се занимавате с тази дейност, помните ли първата сграда, която вашата фирма украси и реакцията на хората? Какво ви вдъхновява?

- Занимавам се с тази дейност от 2007 год, помня всички сгради, които сме украсили и опита натрупан през годините е основата за по-красивите проекти, които изпълняваме. Екипа ни е със солиден опит в коледните декорации. Именно реакцията на хората и клиентите ни е нещото, което ни вдъхновява.

• Има ли сграда по света, която мечтаете да украсите и обратно – има ли желание на клиент, което не сте или не бихте изпълнили?

- Ние разделяме Коледната украса според клиентите си, на четири основни категории - Търговски център, Градска украса, Обществена (административна) и жилищна сграда. Не бих го нарекъл мечта, а по-скоро предизвикателството на проектите, които веднага бихме приели да изпълним:за търговски център - Галери Лафайет-Париж, за градска украса - Москва, за административна сграда-Кметството на Виена и коледния базар, за жилищна сграда - голяма дървена къща в гора. На обратния полюс, не сме имали досега коледен проект, който да не сме изпълнявали при поети от нас ангажименти, единствено ако сме ограничени от времето и кратките срокове през коледната ни кампания и несигурността, че ще можем да достигнем 100% от желания от нас резултат, тогава бихме отказали проект към нашата компания.

• Има ли мода в украсата – откъм цветове, материали, форми? Какво е актуално тази година?

- Основните цветове на светлинната украса са: топло бяло и студено бяло, които винаги могат да бъдат допълненини със зелено и червено, на несветещета декорация са: червено, зелено, златни и сребъни елементи. Последните години са доста актуални обемните фигури и 3D кътовете за снимки, които аз наричам инста/фейс коледни зони.

• Какво бихте посъветвали нашите читатели относно украсата в техните домове, какво може и не толкова сръчен човек да изработи сам?

- Най-важния елемент на украсата за дома е елхата, за да бъде тя стилна не трябва да има повече от два вида светлини по нея (топло бяло и студено бяло) е класическата комбинация със златни или сребърни топки. Ако разполагате с фигури е хубаво те да бъдат бели. На пазара в момента има доста декоративни елхи до 2 м, които са с изкуствен сняг и имат нужда от малко допълнителна едноцветна светеща украса и декорация. Аз лично не съм привърженик на мигащите многоцветни лампички за коледна елха. За собствениците на къщи има в момента много разновидности на ледени висулки за верандата и улуците, или динамичен студено бял падащ падащ сняг. За къща с бели фасади е препоръчително студено бяла стветлина, а за такива с дървени детайли топло бяла светлина

 

G&D electro group

ФБ:  https://www.facebook.com/GDelectrogroup/

сайт: https://gdelectrogroup.com/

* публикация

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама