Гневна бургаска майка взриви мрежата с "кърваво писмо" до всички мъже

21.10.2015 / 19:18 9

Снимка:Булфото, архив

Гневна бургаска майка написа „кърваво” писмо до мъжете, чиито жени „по цял ден си стоят в къщи с детето” и не работят. Цвета В. публикува поста си в специализираната група на най-голямата социална мрежа и събра за минути десетки поддръжници. Младата майка обяснява какво й коства да гледа малкото си дете.


В сравнение с нейната ситуация, офисът на мъжа й прилича на рай. Ето и писмото:

"Когато ми завиждаш, моля те, имай предвид следното:
 
1) Докато си на работа, не трябва да следиш непрекъснато колегата си, за да не напъха в устата си кламер, да не пълзи по масата и да не рисува по тапетите.
 
2) Спокоен си, че колегата ти ще обядва, без да се налага да бършеш след него разлятата супа по пода. И не вярвам, че ще се опита да ти направи ПФФФ в лицето с пълната уста.
 
3) Ако решите заедно да излезете в обедната си почивка, то колегата ти ще се облече сам и няма да се налага да напъхваш неспирно мърдащите му пръсти в ръкавиците, непослушните му крака в ботушите, а въртящата се наляво-надясно глава – в шапката.
 
4) Ако излезете на улицата, едва ли колегата ти ще се пльосне в първата локва, защото нещо си го засегнал. Не вярвам и да се наложи да му переш дрехите след това.
 
5) Ако по стечение на обстоятелствата си отишъл до магазина с колегата си, той със сигурност няма да те врънка да му купиш всяко нещо, което се изпречи пред очите му, обещавайки, че ще си яде кашата и ще слуша. И няма да ти се наложи да измисляш 1 милион довода, за да избегнеш поредното купуване на безполезна играчка.
 
6) Ако колегата ти се умори, няма да е нужно да го носиш на ръце обратно до офиса, докато той хленчи и размахва ръце и крака във всички посоки.
 
7) На работа не ти се налага непрекъснато да правиш на колегата си забележки: '' Не си бъркай в носа!“, '' Не си трий ръцете в сакото!“, '' Не си смучи палеца!“. А дори и да прави всички тези неща, той си има майка, нека тя да се черви заради него!
 
Едва ли колегите ти плачат често и без видима причина. Дори да е така, не си длъжен да ги успокояваш.
 
9) В офиса не съществува явлението '' следобеден сън“. А ако го имаше, то ти сам би подремвал, вместо да приспиваш колегата си, люлеейки го на ръце, докато не се унесе в сладък сън.
 
10) Не трябва да разтребваш разхвърляните от колегата ти из целия офис химикалки и листове.
 
11) Твоят колега едва ли отговаря с НЕ на всяко твое предложение.
 
12) Не трябва да му напомняш да се изпишка. Но дори да се заплесне и изпусне, не се налага ти да му чистиш.
 
13) Никой не те кара, като си свършиш работата, да почистиш целия офис и да сготвиш обед и вечеря за всички.
 
14) И още: работата, това е мястото, от което можеш да си тръгнеш и да си отидеш ВКЪЩИ.
 
Излиза, че офисът много прилича на рай! Така че на кого му е по-трудно – на мъжа, който работи, или на майката, която си стои вкъщи? Ако вземем предвид всичко, то жената с дете от 0 до 5 години работи 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, и то без право на отпуск! ПОНЯКОГА И БЕЗ ПАРИ !!!
 
Единственият, но много важен минус на работата е, че едва ли на колегата ти ще му хрумне да те прегърне през коленете, проникновено да те погледне в очите и нежно да ти каже: '' Ти си моята най-любима мама на света! “ Източник:Петел
 
Източник: mall359.comЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
kris (преди 8 години)
Рейтинг: 308888 | Одобрение: 45858
Поредната кифла......Защо не пита майка си как е била отгледана ?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
15
1
motoristka (преди 8 години)
Рейтинг: 77880 | Одобрение: 36430
Това не е '' кърваво'', а ЛИГАВО писмо! Тази майка, щом сега реве, когато детето стане тийнейджър, ще трява да си пререже вените! Айде, по кротко, млади майчета! Докато е малко детето - майката го отглежда, бащата осигурява дохода. След време, настъпва друго разпределение на задачите....
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
17
3
Az (преди 8 години)
Рейтинг: 338 | Одобрение: 88
Жените след като родят истерясват тотално! И като е майка си мисли, че е хванала Господ за шлифера....И да, "писмото" не е ново и не е на бургаска ядосана майка Ухилен
31
1
khm (преди 8 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Това "гневно писмо" бургаската майка не го е измислила, а копирала отнякъде. Нищо ново. Още преди година циркулираше из фейсбук.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама