Годишен абонамент + летен онлайн курс по състезателна математика от "ИЗИМАТ.БГ" и Работилничка за умения от "Моливия"

08.08.2020 / 20:00 0

За нашите малки приятели - бъдещи второкласници, третокласници, четвъртокласници и фенове на математическите турнири, състезания и олимпиади:

Към всички поръчки за годишен абонамент за модулите Видео Обучение и Онлайн подготовка за състезания в платформата в периода от 01.07.2020 до 31.08.2020 - ПОДАРЪК ОНЛАЙН КУРС ПО СЪСТЕЗАТЕЛНА МАТЕМАТИКА!

Онлайн курс по състезателна математика:

12 астрономически часа (6 занятия по 2 часа), в неделни дни, както следва:

СТАРТОВА ДАТА: 20.09.2020 – всяка седмица в неделя от 09,30 до 11,30 часа

График: 20.09.2020, 27.09.2020, 04.10.2020, 11.10.2020, 18.10.2020, 25.10.2020

Лектори - ученици от елитни математически гимназии.

Работилничка за умения „МОЛИВИЯ“, в партньорство с "ИЗИМАТ.БГ" ООД, организира онлайн курсове по състезателна математика с техния малък, но силен екип от млади ментори математици – ученици от елитни математически гимназии, състезатели, мотиватори и не на последно място - една идея по-близо до децата.

Занимания през уикенда, за поддържане на форма. Полезно и приятно!

Курсът е изцяло с практическа насоченост - решаване на състезателни задачи, с цел поддържане на състезателен дух и умения. На децата предварително се предоставя определен брой задачи, които те решават самостоятелно у дома, а по време на онлайн срещата, задачите се обясняват и разписват.

Работата се осъществява в две групи – едната е за бъдещите второкласници, а другата е смесена – за бъдещи третокласници и бъдещи четвъртокласници. Този метод на работа е вече отработен в Работилничка за умения „МОЛИВИЯ“. По- малките ще имат възможност да напреднат в материала по-бързичко, тъй като ще работят с по-големите, които пък по никакъв начин не остават ощетени откъм сложност на задачите.

Нашите страхотни ментори – ученици с нетърпение очакват да мотивират малките състезатели по време на съвместната им работа за още бъдещи успехи и страхотни резултати!

Годишен пълен достъп до всички ресурси на модулите "Видео обучение" и "Онлайн подготовка за състезания" в платформата.

Модул "Видео обучение": детето има достъп до 32 теми по състезателна математика, разработени в по 3 части - видео уроци и задачи за затвърждаване на наученото в първите две части.

Модул "Онлайн подготовка за състезания": детето само́ проверява знанията си, получава оценка от системата и сверява решенията си с предоставените в платформата, без нуждата от родител до него .

Възползвайте се, ако се колебаете кой е най-добрият начин детето Ви неусетно да напредне в подготовката си по състезателна математика!

Годишен абонамент + онлайн курс по състезателна математика

- От всяко кътче на България, по всяко време, онлайн достъп, от всяко устройство.

- Изгодна инвестиция, която остава за цял живот.

АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕПри поръчка, молим да се свържете с нас за уточняване на желаната група на телефон 0888/870812 или на мейл office@easymath.bg

 

* публикацияСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама